Thursday, July 29, 2010

BFF

salam =] heehe. adam tengah tido dengan syoknya - main peluk2 dengan nenek. papa pulak sedap tido dalam bilik (siap pasang aircond lagi heh!) so bolehlah mama ber-blogging dengan ghairahnya. muahaha!

mmg sejak dulu lagi i berazam nak bf kan adam selama yg mungkin. banyak dah baca yg susu ibu ni scientifically proven as the best food in the whole universe. i nak adam jadi bijak mcm sang kancil and dalam masa yg sama hubungan mama and adam dengan i jadi rapat ;)

so - sibuklah surf web sana sini cari breastpump yg elok and convenient since nantikan bila i dah start kerja adam akan sentiasa ada bekalan susu. so taklah adam kebulur nanti bila i pg keje :) heee... so last2nya i dengan husband sepakat membawa berkat nak beli breastpump jenama Medela neh - kami rasa type Harmony neh paling banyak mama2 beli (9 out of 10 mommies) selain harganya yg berpatutan and lebih mesra baby and mummy. ia nya tidak menyakitkan. yehyeh. itu yg paling penting tuh (trauma melecet! wuuuuuuuuuuu!)


Medela Harmony BreatPump

sekarang neh ngah tunggu kedatangan breastpump tersebut. i beli online je kat sini sekali beli dengan container and cooling bag dia. tak sabar rasanya nak main pump pump. eh. huhu. hopefully adalah rezeki adam nanti - and boleh bf adam dengan jayanya. *finger cross*

hopefully nanti anak mama akan lebih bijak - lebih baik - jadi anak yg soleh untuk mama and papa. mama and papa saaaaayang adam sangat. =]

4 comments :

❤❤ LiNdAuS ❤❤ said...

selamat ber BF yat...
pilihan yg tepat...
aku bangga ngn ko...
hehehe

.BUNGA. said...

thanks linda!

ouhhh support dari kawan2 sangatlah dihargai! :D

Puan nadxoxo said...

yeah~ saya pun menunggu kedatangan breastpump ini ke rumah saya tak lama lagi hehe. nnt dh pakai wat la review :D

.BUNGA. said...

insyaALLAH nad. nanti i buat review yeah... ;)