Monday, July 19, 2010

Jatuh Cinta Lagi...

Alhamdulillah. telah selamat melahirkan Adam Irfan Xaharis tepat jam 4.15 petang Jumaat 16 Julai 2010 / 4 Syaaban - 3.76 kg secara normal. :)



thanks sayang sebab temankan i sepanjang masa sampailah saat Adam keluar dari rahim i. serious lah, sesungguhnya syurga seorang isteri adalah disisi suaminya. kalau suami redha dengan kita InsyaALLAH kita akan diberkati. saat2 i bertarung nyawa selama 8 jam dalam wad bersalin tu- husbandlah yg banyak bagi dorongan-kata2 semangat and rasa terharu giler2 sebab selama ni i banyak bebelkan dia tapi disaat Adam keluar je dia kata "abang sayang lina sangat2..." huhuhhh!~

inilah ADAM IRFAN XAHARIS :)

nanti story lagi yahhhh! :)

15 comments :

~mrs azmi~ said...

tahniah!

Wan Anis Sorfina said...

tahniah mama bunga!
alhamdulillah.. wpun sorang aje yg kluor.. hehe (:
3.76 kg? wow..

farah yasmin said...

tahniah bunga!!!
ur baby's name sgt sedap!!
comel nye adam =)

tengkujuh said...

happy for u der.. comel giler adam itu. mau chop jadi menantu bleh? hahahaha...
jadi ibu yg baik tau!!! ;)

siha said...

congrates cik bunga!!!!baby comel

CikChelsea said...

congrats kak yatt!
bestnya nama baby, unik nama xaharis tu :)

boleh tahan besar gak baby yerr tp cayalah kak yatt..normal tuuuu! ;)

ohh silalah cerita detik2 bersalin supaya saya takut utk bersalin..haha

zella y said...

congrats bunga...
baby tu chomel sgt...
nama baby pun sungguh chomel...
;)

.Anna. said...

congrats sis! :)

Drama Mama said...

congrats to both of u~ indahnya nama dia..i wanted to name my son adam tapi ended up with irfan. hehehe..welcome to mommyhood ya. :-D

http://twinkywinkystars.blogspot.com

nadiah said...

salam n tahniah dah jadi ibu pada baby boy,Adam...comelnya..

nadiah said...

salam n tahniah dah jadi ibu pada baby boy,Adam...comelnya..

suezen said...

tahniah bunga!!!!!...3.76..normal...aku salute laa...nnt share tips..plz plz

suezen said...

tahniah bunga!!!!!...3.76..normal...aku salute laa...nnt share tips..plz plz

| eus | said...

3.76kg?! wowww..... alhamdulillah,..
hensem!

nn said...

congrates!!!!