Jatuh Cinta Lagi...

Alhamdulillah. telah selamat melahirkan Adam Irfan Xaharis tepat jam 4.15 petang Jumaat 16 Julai 2010 / 4 Syaaban - 3.76 kg secara normal. :)



thanks sayang sebab temankan i sepanjang masa sampailah saat Adam keluar dari rahim i. serious lah, sesungguhnya syurga seorang isteri adalah disisi suaminya. kalau suami redha dengan kita InsyaALLAH kita akan diberkati. saat2 i bertarung nyawa selama 8 jam dalam wad bersalin tu- husbandlah yg banyak bagi dorongan-kata2 semangat and rasa terharu giler2 sebab selama ni i banyak bebelkan dia tapi disaat Adam keluar je dia kata "abang sayang lina sangat2..." huhuhhh!~

inilah ADAM IRFAN XAHARIS :)

nanti story lagi yahhhh! :)

image

15 comments

~mrs azmi~ said...

tahniah!

Wan Anis Sorfina said...

tahniah mama bunga!
alhamdulillah.. wpun sorang aje yg kluor.. hehe (:
3.76 kg? wow..

Anonymous said...

tahniah bunga!!!
ur baby's name sgt sedap!!
comel nye adam =)

tengkujuh said...

happy for u der.. comel giler adam itu. mau chop jadi menantu bleh? hahahaha...
jadi ibu yg baik tau!!! ;)

siha said...

congrates cik bunga!!!!baby comel

CikChelsea said...

congrats kak yatt!
bestnya nama baby, unik nama xaharis tu :)

boleh tahan besar gak baby yerr tp cayalah kak yatt..normal tuuuu! ;)

ohh silalah cerita detik2 bersalin supaya saya takut utk bersalin..haha

zella y said...

congrats bunga...
baby tu chomel sgt...
nama baby pun sungguh chomel...
;)

.Anna. said...

congrats sis! :)

Drama Mama said...

congrats to both of u~ indahnya nama dia..i wanted to name my son adam tapi ended up with irfan. hehehe..welcome to mommyhood ya. :-D

http://twinkywinkystars.blogspot.com

nadiah said...

salam n tahniah dah jadi ibu pada baby boy,Adam...comelnya..

nadiah said...

salam n tahniah dah jadi ibu pada baby boy,Adam...comelnya..

suezen said...

tahniah bunga!!!!!...3.76..normal...aku salute laa...nnt share tips..plz plz

suezen said...

tahniah bunga!!!!!...3.76..normal...aku salute laa...nnt share tips..plz plz

Anonymous said...

3.76kg?! wowww..... alhamdulillah,..
hensem!

nn said...

congrates!!!!