Saturday, July 31, 2010

Nak Kawen Dengan Afghan - Nak Kawen Dengan Afghan ! !

uff tajuk entri cam horny! (abaikan. biasalah emosi ibu ibu time berpantang kan macam tak stabil gitu! huhuhh!) gile ah i mmg dari dulu suka suka suka kat Afghan neh (hakikat muka dia mcm muka scandal i telah berkali-kali diketepikan.pffft!) suka dia suka suara dia yg macam macho macho gitu ah rasa heavenlah! lepas tu muka dia sweet sweet innocent gitu rasa macam nak lempang (tendency nak lempang muka orang hensem sama juga macam kalau tgk benda comel mcm kitten ke hape terus rasa macam nak picit picit.eh) masa dia nyanyi suara dia mcm soothing sangat2 eleh terus jatuh cinta terus rasa nak kawen dengan dia (selamat i tak boleh kawen sampai 4 kalau tak i dah terpaksa duakan husband!)

masa pregnant selalu tengok muka Afghan kot kotlah baby nanti keluar ada iras iras muka Afghan tapi eh takde punnn! Adam keluar keluar je mata dah sepet macam Shin Chan langsunglah terasa hampa sebab takde sikit pun ciri ciri Afghan disitu. tsk. kecewa.

tengok tengok - pegang mic stand pun dah nampak handsome! i rela jadi mic stand tuh tau! auwww!

ni pic fevret i sepanjang zaman - ouhhh innocentnyaaaaaaa! nak tiyum nak tiyummm! (buat perangai whore lagik!)


terus lupa umur dah 27. terus rasa remaja. terus rasa nak jadi warganegara indon. eh tak tak.


sekarang gila dengar lagu PadaMu Ku Bersujud. Serious tiap tiap hari ulang ulang lagu ni sampai lebam. nyanyi nyanyi before tido sambil tepuk tepuk Adam dengan harapan boleh mimpi jumpa Afghan. Dem. tak pernah jadi kenyataan. tsk.


p/s : serious pernah nak letak nama baby instead of Adam Irfan Xaharis jadi Adam Afghan Xaharis. tsk.

5 comments :

nn said...

haha. comel jah! dah tahap obses ni! :P

.BUNGA. said...

OBSES TAHAP DEWA MATA TIGA! hahahah!~

Chooyaya! said...

haha. kenapa la smpi jadi cenggini. ala dulu kan? kaksu pernah mimpi mawi 3 malam berturut2 tau? terus rasa nak kawen ngan dia. bila cerita kt kawan baik, kata dia, dia taknak dtg time wedding kaksu kalo kaksu kawen ngan dia, terus tak jadik. baru2 ni asyik mimpi farid kamil pulak. nak kawen dgn dia dah tak blh, pasal kaksu pon dah kawen. hesh. so, kalo mimpi tu lg memburukkan keadaan tau?

Chooyaya! said...

haha. kenapa la smpi jadi cenggini. ala dulu kan? kaksu pernah mimpi mawi 3 malam berturut2 tau? terus rasa nak kawen ngan dia. bila cerita kt kawan baik, kata dia, dia taknak dtg time wedding kaksu kalo kaksu kawen ngan dia, terus tak jadik. baru2 ni asyik mimpi farid kamil pulak. nak kawen dgn dia dah tak blh, pasal kaksu pon dah kawen. hesh. so, kalo mimpi tu lg memburukkan keadaan tau?

.BUNGA. said...

hahahahhahaha - kenapa kejam sgt kawan akakkkk! huhu!~ dulu minat mawi jugak - obses jugak - tapi pas dia kawen ngan ekin terus flat rasa obses tu- skang minat afghan pulak-nak kawen jugak dengan dia - jadi main kawen2 olok olok jek... hahaha... kanak2...!ouhhh akak fancy F.K hehhhhhh! lagenda budak syaitonnnnnnn! :))