Friday, August 6, 2010

Arghhhhh! Argghhhhh!

dulu i pernah buat entry merapu pasal ini - untuk yg dah hilang ingatan, ni entry i mensumpah sibetkan makhluk itu kelik di sini. ingatkan jembalang tanah tu dah insaf taubat nasuha taknak buat lagi - sekali ada sorang blogger prihatin PM i and cakap yg jembalang tanah itu sudah buat hal lagi. huwaaaahhhhh - marah ni!! jadi i pun pergi terjah blog itu sekali lagi dan harkkkkkk! terkejut i babe!


sila klik pada gambar untuk tumbesaran mantap
header tuuuuu header tuuuuuu... !


tuh widget widget tuhhhhh... catch-phrase tuhhhhhh ! tu semua klonnnnn!!


i penjenayah pink - dia pun nak penjenayah jugaaakkkkkk!

ufff! ini memang menaikkan darah i. takkanlah kebetulan. hooooo tidak mungkin! dulu dia copy sikit sikit je tapi sekarang haaaaa hambikk - habis semua dia copy... weheeiiii takde idea sendiri keeee???? (tak kuasa i nak blurkan gambar dia-biarlah seluruh warga bloggers tau.geram.geram) dulu mmglah i layan layan budak ni bertegur sapalah konon tapi sejak dia buat perangai pailang mcm ni ufff tak kuasa i nak berbaik baik dengan dia. sakit hati i lahhh! taulah i ni idola dia (agaknyalah) tapi janganlah sampai semua pun dia nak tiru! wohooooiii get a life lahhh! eh geramnya!

i ni tahaaaaaannnn je mulut nak carutkan dia.. taaaahaaannnn jeeeee!!!!

kue ki ora payah dhadhi uwonglah - dhadhi celeng wae lah! (waahahhh dah termencarut dalam bahasa ibunda!)

p/s : sebelum i 'bagi' u kaw kaw baik u tukar semua semua tuh!

16 comments :

.Anna. said...

hoo memula tengok gambar-gambar kat entry ni tadi ingatkan kak bunga letak screencap blog kak bunga neh. serius sejibik! dang sikit kat perampok tuh. huu.

d great bowler. cehh. said...
This comment has been removed by the author.
~azalea~ said...

erk!

org sama ke??

haishh.. boley plak wat prangai camni..

kasi kuceng y kamu nak jual tu cakar idung die.. hehe..

nn said...

keluar jawa dia. haha

cc said...

wakakakakakaa
sy gelak guling2 bila baca ayat bhs 'ibunda' ituuuu..i likeeeee ;p

zella y said...

br nak tgk....
dia dh privatekan...

mmg la angin dgn org2 mcm ni...
mcm xde idea sendiri...
tiru bulat2 plak tu....

.BUNGA. said...

anna - malam tadi dah sound dia dah... alih2 dia privatekan blog dia.ehh bongok!

d great bowler - tulah. akak neh idola dia kot.huhu! oh thanks tak lambat nak wish baru 24 hari. hahaha.. ;p

azalea - mmg org yg sama. oh tanaklah kejikan kucing i punya paw untuk cakar muka dia yg tak semenggah tuh! huhu!

nn + cc - huuuuu ada kelebihan tau BJ neh... kihkih!~

zella - alaaaa dia mmg gitu private2 blog bila dah tau kantoi... budusss ahhh!

wawan said...

hehehe
mungken kalau dia alih bahasa ibunda dia tak la nampak sangat kot?

✿ EyZa ✿ said...

Dia neh entry org pon dia suka tiru.. pelik btol kan.. Xde identiti sendiri..

tengkujuh said...

camne dia bleh tiru u ek cik puan flower? sebijik sejiban abis! apa address blog dia? meh cik pah mau siasat and melawat. hehehehe....

.BUNGA. said...

wawan - hahaha. tulah. dia tak alih bahasa daaa... ;p

eyza - bongok eh?dia penah tiru entry u. u perasan tak?

tengkujuh - dia dah private blog dia. mongokkkk jek...

Cik SeRoJa said...

bunga, i just noticed that budak fomfuan ni pun follow my blog..ceeeyyyhhh~nak kna kick ni budak ni...

.BUNGA. said...

cik seroja - iyeeee semua kawan2 i dia follow... menyampah sungguh lah! u hati2 karang tengok2 adaaaa je entry or layout blog u yg dia ciplak.. memang kambing gurun sungguh makhluk nih!

✿ EyZa ✿ said...

Haha.. perasan.. ramai lagi entry blogger lain dia ciplak.. kelakar la budak tu.. terkeliru identiti kot.. Huhuhuhu..

.BUNGA. said...

tak. kesiaaaannnn...

MsAnisSyahirah said...

sori dah lame tak jejak sini..
huhu..

err, tapi kan puan bunga..
minah ni memang tiru puan bunga bulat2 ke?

sbb yg buat saya tergelak nak mampos adelah, tang loveticker (gambr burung2 yg inlove tu), tetibe ade ayat "Thanks Allah for sending him to me"..

pelik la plk kan..
org india..
tapi..

hahahahahha...

p/s: tahniah, dapat baby boy.. :)