Monday, August 9, 2010

Emak Gojes Sambut Birthday!

9 ogos adalah birthday emak. eh dah mcm ayat penyata belajar masa darjah satu pulak. hoho. baiklah. jadi sebagai anak kesayangan emak (ehem ehem) walaupun masih didalam confinement period i, husband and adik busuk telah berjaya menganjurkan (eh menganjurkan?) satu sambutan kecil kecilan untuk emak. heeee. kami lah sekumpulan anak anak soleh dan solehah! yeahhahaha! :D

kek yg nyumnyum.tapi tak boleh makan.kan masih dalam pantang ;(

satay daging.eh alamak.terliur lah pulopp!


ayam percik yg telah memercikkan air liur sekalian yg ada.


kuah kacang (err tak sedap sgt.emak buat lagi sedap!eh)

 nasi ayam.
 emak cantik walaupun dah 54 tahun :)


kenapa potong kek pun muka serius mak?

 eh kenapa ada gmbr budak tibet??


eh ada gmbr budak gemuk annoying interframe! heehe!
(ya Allah bilalah nak kurus ni)

kami semua doakan emak panjang usia, diberkati Allah, dikurniakan kesihatan yg baik - terima kasih emak tolong i jaga adam. tolong mandikan adam - jaga adam time malam malam buta. i doakan Allah tempatkan emak dikalangan orang orang yg Allah sayang. belum dapat balas jasa emak jaga i, emak dah buat jasa baru dengan jaga adam. i saaaaayaaangggg emak sangat2... sayang sgt2!!!! :D

5 comments :

eus.eunos said...

wahhhh!!!! sedapnyer,.... hepi bufday la kt emak... huhu.. **bjaya jugak follow blk blog bunga... huhu... ziarah2 la blog eus tu yer.. terpaksa buat blog baru.. uhuk.. huk.. huk..

~azalea~ said...

happy belated birthday!

nati tlg sampaikn ye.. hehe.

.BUNGA. said...

eus - kenapa tukar blog baru?patotlah lama tak update! haihhhhh!~ ;p

azalea - thanks emak kata.. ;D

eus said...

bkn tukar la.. TERDELETE sudah... daku kehilangan sudah kenangan itu.. ingat lg ke x entri yg eus kopipes dr blog awk..

Lahanat | Ke | Tak??
AMARAN: entry kali ini tidak sesuai untuk bacaan umum dibawah 40 tahun.
KLASIFIKASI: 40PL
Nota : Penggunaan kata-kata kesat sgt berleluasa didalam entry kali ini.harap maklum.
[mode] :: marah gilerrr!


*rindu sgt kt n3 ni... huhu.. tp da ilang!!! :((

.BUNGA. said...

eus - laaaaaaaaaa terdelete rupanya?hahahaha aiyohhhh tak dapek ah nak nolong! aaaa ingat lagi entry tuuu entry tengah marah giler2... hikhik!~