Kalau Dah Jodoh.


eheh. tiba tiba upload gambar nikah sendiri berwajah sememeh woot wooot. (abaikanlah makeup yg macam hape tu.ngehngehngeh.) saja aje pose manja manja gedik begitu sebab dah halal kan?sukahatilah. sepuluh tahunlah tunggu nak peluk cenggitu - dah dapat chance kenapa nak malu malu pulak. ehehhh terlebey sudaaa!

kenapa tiba tiba post entry tajuk begitu?(jangan ingat i dalam pantang maka mood horny memuncak lalu nak post entry menggatal..ooo no no no) sebenarnya baru lepas baca satu shoutout kat fb someone.kalau i sebut kat sini nanti semua org pun tahu jadi taknak glamerkan dia secara meluas lalu simpan saja nama dia (pffft!) shoutout dia sedih je sebab colleagues dia macam backmouth dia hakikat cinta terlaranglah ni. well - frankly speaking dulu i join sekaki kutuk dia sekali (eh berdosanya nanti sebelum start ramadhan mintak ampun dengan dia) yelah geramlah bila hakikat cinta terlarang dia jadi bahan umpatan dan cacian - tapi bila lama lama i jadi macam hey,so what - who are we to judge?kan kan kan?

org kata - kalau dah jodoh takkan ke mana. jadi kita sbg audience ni tgk sajalah. ada jodoh adalah... kalau takda... maka takdalah. jangan gaduh gaduh. tak syiok. eh. so sekarang ni i nak ambik pendekatan (ceh pendekatan kauuu!) yg baru iaitu berdiam diri dan doakan yg terbaik untuk mereka (ikhlas nyah!) Allah lebih tahu apa yg kita tak tahu. kan?betullll! i pandai!

contoh terdekat?? kamilah. tengok saja cabaran dan dugaan BESAR untuk kami bersama. last last kahwin jugak. dapat souvenir lagik kau! :D


p/s : semoga berbahagia ye.
image