Wednesday, August 11, 2010

Penat Tau! Penat Tau!

ceh lah cakap penat berkali-kali macamlah nanti ada orang kesian. kehkeh. tak kesian tak apalah. yang penting puas hati. seharian okeh modified belog lagi. kali ini kalau jembalang tanah tu copy lagi ini belog memang i akan habis habisan melancarkan gerakan menjejaki makhluk kongasam purple (ptuihhhh!) neh. siap kau!

sori ye sekalian yg ada, tadi private blog sekejap. maklumlah, under construction. huehuihooi!

by the way - atas dasar mendengar nasihat seorang senior masa i study dulu i dah maafkan dah dia ni. her life story is too pitiful. she lives in delusion. 



Dah.Bhai!


13 comments :

:: Miss Naddy :: said...

wuwuwuwuwuww..apakh sgt cumel ini blog..huuu si purple yg hitam itu kalau tiru gak..siap la...hahaha nice layout..love it!!

.BUNGA. said...

thanks babe! :D
alaa kalau kau tiru takpe-aku tak marah pasal aku sayang kau. hahaha... tapi kalau tutttt yg tiru mmg nak kena sebat ah! huh!

Puan nadxoxo said...

a'a comel la wajah baru blog ini! suka!

zella y said...

xpela....
tgk dulu mcmane....
dia berani tiru lg x....

.BUNGA. said...

nad - tengsss! :D

zella - kalau dia tiru lagi - memanggggg laaaa....!

tengkujuh said...

i jeles tgk blog ini. comel tahap gaban bertukar mau jadi incredible hulk. nak tiru! nak tiru! nak tiru! nak jadi penjenayah warna kelabu taik anj*ng la. hahahahahahaha!!!

.BUNGA. said...

tengkujuh - lepas ni buat kelab penjenayah warna warni - sorang satu pilih nak jadi penjenayah kaler ape... wah kalerful gitu! hahahah! eh silakanlah tiru... i kalau org2 hot yg tiru mmg berbangga tapi kalau pailang cam dia yg tiru mmg sibet ah! :D

~azalea~ said...

wahh.. santek la!! jeles2.

00, patot la xleh nak view blog pn. bunga semalam.

.BUNGA. said...

tq tq! :D

reenajoe said...

siapakah senior itew? mesti dier seorang yg shantekkk kan??? dah..dah..jgn marah2 lagi nanti dah x hot mcm akak (*_^)

.BUNGA. said...

huahuahuahuahua! nyampah ah kak syah! :p

nurulazham said...

dah tgk si konon2 penjenayah purple tuh..
eh, siap berdoa dgn nama Allah lagi tuh..
konfiusing2...

.BUNGA. said...

dats y la.. i dah lama dah confuse.. tah pape tah...