Saturday, August 7, 2010

Pftttttt!!

wohooooo... privatekan blog heeehhh?delete i dari u punya friendlist yeeeee?siap filter message lagi! chittpooodaahhhh!!! kau nak lari mana? mmg dasar pompuan copycat! dah dua kali buat benda yg sama kat i - tak reti reti nak insaf ke hapa?? goblok!

9 comments :

cik nur said...

dasyat jer manusia :)

.BUNGA. said...

nama pun MANUSIA! :D

❤❤ LiNdAuS ❤❤ said...
This comment has been removed by the author.
❤❤ LiNdAuS ❤❤ said...

ko kan glamer yat..
sbb tu ramai org nak tiru jd cm ko...
ptotnya kalo die nak tiru ko punye ape2 tulis la copy paste from cik puan bunga...
bru ko rasa bangga betol tak??hehe
bongok pompuan itu...

❤❤ LiNdAuS ❤❤ said...

ko kan glamer yat..
sbb tu ramai org nak tiru jd cm ko...
ptotnya kalo die nak tiru ko punye ape2 tulis la copy paste from cik puan bunga...
bru ko rasa bangga betol tak??hehe
bongok pompuan itu...

.BUNGA. said...

tulah mcm aku cakap - GOBLOK! :D

✿farahwir✿ said...

oooo..bunga u tau tak i pon pelik tau dia nie...
tetiba ader dalam follower i..
then ske komen2 i..hahahha
minah ni upernye..berlagak cam melayu lak tu. cehhh

tengkujuh said...

kesian nya kat budak ni. dia takde kreativiti dan idea sebab tu dia tiru hang punya cik puan bunga. ada gak org yang cam gini. kesian dia. kalu nak tau, dulu penah kenal sorang yg cam gini. everything org punya dia nak tiru. org yg camni takde identiti. kesian kan?

.BUNGA. said...

farah - memang! suka berlagak cam melayu - lepas tu suka guna perktaan 'ALLAH' hangeennnnn jek... dia mmg suka follow sapa2 yg dalam friendlist i. lepas tuh bagi komen2 segala.. tah pape... tak matang!

tengkujuh - org mcm neh mmg xder pendirian... tah pape tah.. lepas tu nak tiru2 org... geram je. kalau depan mata mmg dah terajang cukup2! huhu!