Thursday, August 12, 2010

Romantik Romantik Pulak Eh!

i ni kan entah hape2 entah. selalukan akan berfikir yg bukan bukan lepas tu susah hati sendiri. pfft! kemudian bising bising pening la stress la sepak karang! masa lepas deliver adam that day, selalu fikir eh sayang lagi tak husband kat i lepas ni? kalau i merajuk dia nak pujuk lagi tak? blaa..blaaa... lepas itu nangis sorang sorang sebab rasa yg husband dah tak sayang la apa laa.. tapi itu semua perasaan setan je semua tu. husband i tetap layan i mcm dulu - malah dia kata makin sayang lah sebab i dah melakukan perkara yg hebat untuk dia - gila mana ada manusia keluarkan manusia melalui lubang paling sempit dan kecil di dunia kecuali seorang wanita? dah pegi amik pembaris dan ukur 10cm tu besar mana?ha?ha?

heee - tadi kan puas i manja manja dengan husband (lepas ni ada la anon kutuk i berbakul bakul) adam pulak nenek yg jaga. miahahaha. apa i buat? eppp! mana boleh tauuu! hohihuheiii!

p/s : jgn fikir bukan2 eh. i berpantang pun tak habis lagi. kami main sudoku lah! percaya lah!

No comments :