Wednesday, September 8, 2010

Friendster

Dulu masa mula - mula bernetworking, i guna friendster. itupun Hai room-mate masa zaman universiti dulu yg kenalkan. gila buta IT masa tu, sebelum kenal friendster online cuma nak check email dari skandal - skandal i. haha. masa itu tahun 2003 - eiii dah 7 tahun dah. *tiba - tiba rasa sangat antik!* 

lepas itu bila masing - masing dah buat penghijrahan secara berjemaah ke facebook, i pun taknak ketinggalanlah. join juga. buka akaun juga (oh ya tak layan myspace sebab pelik - pelik sangat jemaahnya!) mula - mula sengal je main facebook. lama - lama okay sudah. userfriendly compared to friendster yg oldschool. ehehe.

tadi tiba - tiba teringat kat akaun friendster, trylah buka. eh. haha lama nya tak buka! tak update! adalah dalam setahun tak update! lepas itu baru perasan skandal i add i semula (dulu dia juga yg remove i dari friendlist dia.eh poyo!) so terus approve - sebab nak show off yg i sudah kahwin and sudah ada Adam. haha.

so updatelah sikit - sikit, upload pics baru. nampak ceria sikit friendster i tu. rasa macam kanak - kanak saja main friendster. haha.

account friendster (klik untuk pen-jumboan sejagat)

p/s : rindu dengan kawan - kawan friendster. :D

2 comments :

✿ EyZa ✿ said...

huhu.. kite kenal kat Friendster kan yatt.. Haha.. rindu plak time tu.. lbh kurang 5 thn dulu kan..?

.BUNGA. said...

ha'ah... dah lama kan eh? :D
hiii... it's great to know u! :D