Friday, October 8, 2010

Ah 27 Itu Hanya Angka!

8 oktober 2010 dari rumah sudah budget oh tahun ini sambutan birthday sangat pailang. siap bersumpah dgn diri sendiri birthday tidak akan diingati. apatah lagi mengharapkan hadiah dan kejutan. redhalah redhalah.baiklah. last year sudah tersuprise. tahun ini bagaimana pula? *krikkk krikkk* (bunyi cengkerik) sampai sekolah harapan punah sebab tiada siapapun yg menghargai apatah lagi nak wish - maka mood emosi bertambah sibet. semua pun buat - buat sibuk sebab kejap lagi ada gerak gempur sejarah form 5. damn betul! 20 minit berlalu tanpa sebarang perubahan yg menunjukkan birthday akan diingati. maka i pasrah. (T___T) jadi terus capai buku persediaan mengajar sambil kecewa. tiba - tiba...

Happy birthday to yooouuuuuuuu....!!!

radin secara misteri membawa blueberry cheese tart! ohhh i loike!


Radin datang sambil bawa kek yg kelihatan sungguh menggoda sambil geng bas sekolah mengekor dari belakang nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY yg memang ke longkang!. OMG OMG OMG!!! sumpahlah rasa macam nak tarik - tarik rambut sambil jerit HENTIKAN HENTIKAAANNNN!

it reads 'HAPPY BIRTHDAY YATT-SAYANG SELALU-FROM GENG BAS SEKOLAH' sweet tau!
ini mastermindnya. Kak Sally. Yelah, sayang u lebihhhh! (T___T)
kenapa harus ada double-chin?benci tahu!
sayang sayang sayang!!
suprise.gemuk (eh amcam tiada kaitan)
kakak sayang suap i!
tika sayang suap i!
semua berebut nak kek.macam mangsa banjir okeh!
ini jiran sebelah (T___T)
ini delivery girl.nama Radin (T___T)
geng bas sekolah! (tiada dalam gambar : Kak Sally, Mel, Kak Mahmunah, Kak Rimah, Kak Yatie)
i benci mereka semua ini tahu! setiap tahun tanpa gagal buat i sedih dan touching dan terasa yg sepalat manapun hidup masih ada mereka yg sudi menghiburkan. lagi sedih sebab minggu ini minggu jiwa kacau jadi hati cepat touching. auwww! sobb sobbb! (T___T) terima kasih ye semuaaaa! (Mel takde sebab kena athma attack.kasian) yaa yaa minggu ini hidup i macam palat. hari - hari datang sekolah memerlukan hiburan bagi mengubat duka nestapa (T___T) (sudahlah. bertabah!)

ah damn lagi terharu sebab students datang wish birthday dan beri hadiah dan ahhhh kenapa i rasa macam nak bergolek atas lantai???diorang ni semua sibet tahu sebab buat i sedih berganda! masuk kelas 5 Sains 2 mereka terus nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY secara berjemaah yg sumpah terus buat i lagi touching!benci benci benciiii! (apa ni?sindrom menghampiri penuaan kah cepat terasa)

balik sekolah macam biasa mesti akan paksa seseorang belanja makan. haha. mangsa tahun ini sama seperti tahun lepas iaitu TIKA. hehe. ah terus sayang Tika. sayang Tika sayang Tika. Tika belanja makan pizza. (ah lupakan plan dietlah-hari ini hari bergumbiralahhh!)

kalau pergi pizza mesti order ini ini ini!

eikkkkkkk!!!! KECOAAAAAAA!!! (lipas)

kegemaran kami berdua!

ini ibarat penenang jiwa

makhluk aneh ini melabur $$$ untuk birthday i!perut kenyang suka hati!yayyy!

tidak habis begitu sahaja sambutan gilang - gemilang pula diadakan dirumah dikepalai oleh suami tersayang. sampai rumah saja dah bau emak masak ayam goreng rempah kegemaran sejak azali. emmphh emmphhh tahan syahdu tahan syahdu.

kek ini adik comel belikan. (T___T)

nyumnyummmm!

auwwww Radin, terharulahhh!

dari Kak Sally. Thanks kakak kurus ku!

dari Peanut!

ini orang tersayang beri.sayang sayang sayang!
ini skandal bagi! (T___T) huhoh!


oh terima kasihlah semua - geng bas sekolah, students, rakan - rakan blog dan FB, The Junas - msg yg beribu - ribu lemon itu sangat menceriakan hari i yang gundah gulana. terima kasih banyak - banyak. Allah saja yg dapat membalasnya. eh terus jadi baik. terima kasih kepada pemberi hadiah - hadiah itu. kamu semua ibarat santa claus yg baik hati. terharu. tapi i dah dapat in advance hadiah birthday yang paling super duper hebat sedunia. didatangkan khas dari Allah dengan kasih sayang berlandaskan syarak. oh inilah dia...

Adam saya! :D


p/s : truth champions lie. insyaAllah. untuk semua yg sentiasa menyokong i sepanjang peristiwa palat ini berlaku, yg hak akan sentiasa memenangi yg bathil.

7 comments :

Honey Daa said...

waaahhh adam makin tomeeeeiii , mama adam pon makin berseri-seri laaa , x nmpak mcm 27 pon , sy ingatkan baru 24thn ^^

s.u.e.m.r.f said...

happy b-day kak bunga!

.BUNGA. said...

honey da - 24??????iyayyyyyyyy! :D

suemrf - thanks sue! :D

Cik Buya said...

aka da demuk laaa. hihihi

.BUNGA. said...

pengsan.

ynadona said...

gemuk???ape tu?hahaha.kita geng la kakak bunger ku sayang.well,selamat ulang tahun my sis...lebiu...muahxx!!

.BUNGA. said...

oh panggil kakak burger?ooooo derhakaaaa!!! huhuhu!~ thanks yna gebussssss!