Thursday, October 14, 2010

Baiklahhh Baiklahhhh Saya Menyendiri.

begitulah pesan pengetua dengan my ketua bidang "duduk petang, sepi - sepikan diri!" oh jadi tahulah i selama ini yg membuat durja dan memekak - mekak di sesi pagi adalah i. baikkkkk tuan boss. saya sepi sesepi - sepinya di sesi petang. siap ada bunyi cengkerik lagi. (T__T) kasihan betul bila kena mengajar di sesi petang. terbalik i punya jam biologi (biological clock) mata i jadi macam tegang - tegang sebab terpaksa bersengkang mata tahan mengantuk. takpe tuan boss - saya yang menurut perintah.
hari ini i sedikit gembira sebab kawan - kawan terus beri sokongan tanpa henti. terharu tahu. terharu (T___T) i sejak akhir - akhir ni emo mengalahkan wanita nak menopause. geli betul. lepas itu buka FB dan blog tetiba saja jadi terharu sebab kawan tak henti beri sokongan. ini yg rasa nak peluk secara membabi - buta ni!

datang sekolah saja kakak kurus sudah bagi kejutan
bersemangat dan lebih tabah bila baca ini. thanks nida!
kau memang gundik yg aku sayangi lah naddy!
hari ke 5. masih tidak kenal putus asa. hieyah!
baiklah. sudahlah duduk sorang - sorang, teman berbicara adalah pemadam dan kotak pensil. apa tu namanya? gangguan mental. eh kasihannya i. nanti tiba - tiba bawa pemadam ke hulu kehilir sambil berbual "hey mari ke kantin minum petang?" eh sedihhhhhh! nanti i tak comel lagi sebab gila!

nak lagi sedih tak?okeh Radin datang hantar makanan. hantar nasi. touching betul. dia kata kak haslina bayar. nak meraung rasanya!

sedih i tengok nasi ni. i nak nangis! (T__T)
i cuba buat muka pasrah - tapi ini pula yg jadi.
terima kasih buat kawan - kawan yg sudi menyokong dan bantu emosi i kukuh kembali. terima kasih SUE - walaupun kau jauh sokongan kau amat dihargai. juga untuk Nida - jauhhhhhh sedunia. terima kasih semua. especially kak sally and tika (T__T) - mesti kamu rindu i (eh perasan.haha!) kita kekasih sejati kita kekasih sejati! (ulang ini berkali - kali!) yang beriya nak bagi i contact bomoh siam juga dihargai. manalah tau kalau berguna suatu ketika nanti. haha. haaaa takot! takot! juga buat keluarga, suami tersayang (ecehhh!) dan Adam mama tomeitomei! :D i bertuah ada kalian semuaaaaaaa! sampai jumpa! (macamlah aku kena pindah Nigeria.haih)

11 comments :

PuTI nUr AliYah FaTyHa said...

sedihnyerr...naper teacher bunga kene tukar sesi petang???!!....nnti pepagi x leh nmpk muke teacher lgi......:-(....huh!!...siler tabahkan hati!!...walau aperpon...we luv u forever!!....teacher jgn sedih2 yea...
from:student belah pagi...:p

PuTI nUr AliYah FaTyHa said...

sedihnyerr...naper teacher bunga kene tukar sesi petang???!!....nnti pepagi x leh nmpk muke teacher lgi......:-(....huh!!...siler tabahkan hati!!...walau aperpon...we luv u forever!!....teacher jgn sedih2 yea...
from:student belah pagi...:p

ynadona said...

penat memikirkan ape lah yg mengganggu kehidupan kakak bunga ku ni.x sempat nak folo kronologi last2 arini baru tahu kenapa.sian u kakak bunga.bertabahlah... (sebenarnya byk lagi nak taip tp sebab lappy atas riba buat peha i hot malas nak stay lama2 on lappy)

.BUNGA. said...

uhhhh sedih i baca tau! :( thanks sayang!

.BUNGA. said...

yna gebus - ohhh touching nya saya (T___T) adik gebus ku, peluklah daku!

-[DeeYA]- said...

even aku xpki brooch munge2 aku ttp support ko!dont worry..kebenaran akn tlerai juga.
k,kita ulang ayat ni berulang kali..
"kita kekasih sejati!"
syg ko!

.BUNGA. said...

baiklah gundik kesayangan ku, saya akan provide brooch bunga2 untuk anda dan mel... hahaha... handmade gitu! :D

~ SueHarriz ~ said...

SAYANG...tunjuk kan pd mereka bahawa anda akan survive di mana saja anda di campak dan akan disayangi students x kira pg ptg..CHAIYOKKK

.BUNGA. said...

terima kasih sue... ;(

=budak baik+budak nakal= said...

cikgu..tabah k dgn ape yg jd..
wlwpon sy xpaham sgt dgn ape yg jd.tp cikgu igt la.ramai yg support cikgu dr blakang.so dun be sad lg okie..pon pki brooch bunga jgk.nk support cikgu pnye psl.hehehe

.BUNGA. said...

terima kasih. cikgu tak sedih dah... cuma mengong sikit je (T___T)