Sunday, October 24, 2010

Mata Saya Lebam!

Hai! Selamat pagi (sebab jam sudah menunjukkan pukul 3.25pagi) Nama saya burung hantu! I kan, saja nak eksyen dengan korang, I dah make over blog - blog kesayangan I tahu. Haha. 5 jam okeh! (haha poyo padahal takde orang tanya) Menyampah betul godeh - godeh html dengan css coding tau. Asyik salah je. Asyik lari je alignment blog I ni! Rasa hilang kewarasan kejap jadinya. Tapi I pantang mengaku kalah. I godeh laptop sampai mata berpinau! (T___T) Tapi banyak ilmulah yang I dapat. (ewah bangga diri).

[tumbuk gambar supaya bagi besar sikit]
 Ini blog geek in the pink I. Make over paling berdesup. Tak sampai sepuluh minit. Tukar coding background dengan header. Hahahahakupunyasukalah! Masih mengekalkan ciri - ciri muda belia. Masih dengan warna pink lambang bebas kanser apakaumerepeksehtan!
[tumbuk gambar supaya bagi besar sikit]
Ini blog I jual barang - barang rumah I kalau I dah takde duit pergi sekolah. Siaplah, tong gas emak pun I rembat. Make over blog inilah yang hampir 5 jam! Coding html nya sangat sibet. Benci betul. Lepas itu header asyik buat hal, kejap - kejap senget, kejap - kejap besar gabak sangat. Eh geramlah. Akhirnya hentam saja tapi bila tengok lama - lama cute juga! (batuk)

Penat tahu! (siapa yang suruh kau tak tidur sibuk main laptop) Tapi puas hati. Macam nak jerit kuat - kuat CANTIKNYA BELOG SAYAAAAAAAAAA! Hhhaha! Apa - apa? Dengkilah tu. Haha. Ala, formspring kan ada, kalau mahu tanya apa - apa, klik saja formspring tu. (:

p/s : Naddy, have you check on your blog? Do you like it?

12 comments :

acap said...

HAHAHAHA !! macam same jep dengan yang lalu. still in a pink ! haha i lagi penat dok belek belek html jadik tak jadik. jadik tak jadik. hadoii !

acap said...

HAHAHAHA !! macam same jep dengan yang lalu. still in a pink ! haha i lagi penat dok belek belek html jadik tak jadik. jadik tak jadik. hadoii !

s.u.e.m.r.f said...

takleh tgk bungabundle :(

**sHiKinn** said...

pandainya awk main ngn coding yer..sy pun guna template ini tp tak reti weh nk tukar colour bagai..ehee..nnti boleh blaja ngn awak nih..

Cik Puan Bunga said...

acap : dah nama pun geek in the pink! hahaha - takkan nak tukar kaler oren?huhuhu!

sue : alamak, lupa nak open to public! huhu! sorriiiii!~

shikin : mula - mula pening jugak. main tenyeh - tenyeh lama - lama jadik. hahahahahampeh! (:

nurulazham said...

benci la...sbb canteek sgt!..hehehe..
good job!!

Cik Puan Bunga said...

time kasih! (: haaa nanti godeh sampai berjaya ya! huhu!

Naddy said...

i sayang u la!! tengkiu mama adam sebab bikin layout gua cun seyyyyy!!! muahx muahx...loikeee it a lot!

Naddy said...

i sayang u la!! tengkiu mama adam sebab bikin layout gua cun seyyyyy!!! muahx muahx...loikeee it a lot!

Cik Puan Bunga said...

he heee.. ok ok... (:

YatieOwner said...

hehe, samalah...saya pun siapa tak tido sampai subuh godek2 nak makeover blog :P

Cik Puan Bunga said...

(: lepas itu penat + flat. tapi puas hati kan kan kan? huhu!