Friday, November 12, 2010

2 Tahun (Resepi Kebahagiaan Rumah Tangga - Chewaaaahh!)

Iye. Dah 2 tahun. Sekejap je, eh macam baru semalam je main solek - solek dengan mak andam. Main kawin - kawin. Wiwittt! Asyik tertunda je nak dating berdua tanpa Adam. Nak celebrate beriye anniversary pun macam tak sempat je (T__T) Nanti eh sayang kita pergi bercuti di Malibu! (wah budget diri sendiri artis popular)

Semalam balik sekolah terus pergi ke Kluang Mall. Pergi celebrate secara ekpress rakyat. Yiehaaaahhhhh! Macam biasa kami kalau terasa macam nak makan macam orang eksyen, kami akan ke Secret Recipe

Resipi Rahsia
 Kenapakah kau kelihatan seperti setompok lumpur sahaja wahai Walnut Brownies? (T__T)
Kami punya
I punya
Boyfriend punya
 Ini boyfriend aq taw! Jgn kacaw boyfriend aq taw! nnty aq mawah nanty! (eh aku sepak baru tahu cakap macam orang cacat!)
Orang sombong tunjuk kaki cagu saja.

Nah, siapa rindu I, ambil muka annoying I sebijik!

Selamat Ulang Tahun perkahwinan yang ke dua sayang. I tak mahu cakap banyak - banyak kat sini. Kita cakap dalam bilik nanti. Haaaaaaa!! Mula la tu nak fikir bukan - bukan tu!!Hahaha!

I love you, husband. I always do!

2 comments :

easy said...

salam singgah..tahniah atas ulangtahun pkahwinan ;)

Cik Puan Bunga said...

terima kasih! (: