Thursday, November 18, 2010

Apa?Buffered Earning? (Pengsan!)

First time I buat entry pasal nuffnang. Maklumlah pemalu sebab earning nuffnang ciput. Nak cash out pun kena tolak satu ringgit, tak cukup nak beli stok bedak pixy banyak - banyak (T__T) Banding dengan orang lain yang earning juta - juta, I ibarat melukut di tepi jamban.

tapi tadi macam dapat petunjuk Illahi pula nak log in ke akaun Nuffnang. Tiba - tiba.... I ternampak.... cicak bersekedudukan atas lampu dalam bilik I! Sibet kau!!! eh okay okay serious serious... I ternampak ini...!

Ini lagi merangsang dan mengujakan dari lihat cicak bersekedudukan weh!

Gila ah dapat buffered earning! Yayyy! Ini buffered earning yang pertama dalam hidup I. Jakun eh? (T__T) Kalau macam ni selalu boleh buat downpayment beli kereta sorong baru.wowwowwwowoooowwww! Terima kasih Nuffnang!!!  (Buat muka comel) Rezeki Adam (=__=)"

Kalau pendapatan I memberangsangkan selepas ini, I nak quit teaching and be a fulltime blogger macam Kak Red. Blogger tegar. Taknak makan taknak mandi. Berbloggggg sedunia!! *Gila*

p/s : Alhamdulillah (jangan lupa bersyukur,Bunga)

8 comments :

cik EPAL said...

ok la tu. tak lama lagi naik la tu. hehe

Cik Puan Bunga said...

alhamdulillah! hehe (:

easy said...

bestnya..bila la kita plak nak merasa..;)

Cik Puan Bunga said...

sabar... insyaallah I dah 3 4 tahun berblog baru nak merasa buffered earning... hadoiii (T__T)

Philip Khor said...

congrats! keep up your blogging.

Cik Puan Bunga said...

thanks! (:

cik nur said...

hurm rezeki anak nie kalo byk anak lagi byk rezeki nie eh :)huhuhuhu
:)

Cik Puan Bunga said...

*batuk*

ehmmmm kena tambah koleksi baby?wuuhuuu!