Monday, November 22, 2010

Buffered Earning Lagi! (Pengsan Lagi!)

Rasanya macam baru hari itu je buat entry pasal dapat buffered earning pertama kali dan jakun. Menyampah je baca kan, dapat buffered earning kecil - kecilan riuh satu Malaysia. Kasihan. Tapi tetap bersyukur. Siapa nak bagi 25 sen secara tiba - tiba kan? Kalau mintak dengan orang tak dikenali eh ada harapan dapat penampar free.

Tadi update blog, tiba - tiba terperasan ada satu iklan menempek kai sidebar. Perhati je dengan suspiciousnya sebab iklan tu asyik kat situuuuu je taknak pergi.Iklan Nokia C3 LB. Dengan perasaan ghairah ingin tahu maka log in lah akaun Nuffnang, tengok earning tiba - tiba ehhhhhh!!!

Dapat buffered earning kedua! Wohohoooooo!
 Alhamdulillah! (: Syukur. Bukan senang blogger picisan macam I ni nak dapat buffered earning. Terima kasih Nuffnang! Rezeki anak, and mungkin juga rezeki selalu tolong kawan - kawan make up kan blog. Gembiranya I! Teruja Teruja!

Nanti I update cara - cara nak dapatkan buffered earning ya (: (cehhh geli betul, baru dapat buffered earning seketul dua dah nak buka tips.)

p/s : Benar suami kata, yang penting ikhlas (=__=)"

6 comments :

Kian Fai said...

ohh bagus =) I hope I can get more too XD

Cik Puan Bunga said...

Thanks Kian Fai! (:

n a d e a said...

wah bestnye!
kita tak dpt2 BE pun sejak guna blog baru... syg sbb blog lama ada 3 BE dulu...
uwaaaa ;(
takpe la sbb tujuan berblog bukan nak dpt BE pun...

btw, keep up the good job puan bunga ;))

Cik Puan Bunga said...

naddddd! lamanya tak jenguk sini! Jakun eh dapat BE lepas tu kecoh2... hihi... tak kejar sgt BE ni tapi dah dapat maka alhamdulillah... (: nad semakin ayu sekarang!

easy said...

aah la cik puan bunga. kita pun dah dapat lima puluh sen semalam..hehe teruja

Cik Puan Bunga said...

yayyyyy lima puluh sen lima puluh seennnnn! (: