Sunday, November 28, 2010

Cita - Cita Kau Nak Jadi Photog Terus Berkubur?

I dah tak ambil gambar yang cantik - cantik lagi kebelakangan ni. Semua gambar yang I ambil macam haram.Eh tak. Bukan haram. Tapi macam bongok betul. Kenapa ye? Dah lupa semua teknik.Agaknya masa meneran melahirkan Adam, kepandaian I pun terkeluar sama. Haha. Gonjol. I suka photography.Agaknya dulu masa emak mengandungkan I, terkenan apa ya? (+__=) *musykil*

I nak jadi photog. Cita - cita tu. Haha. Kejap nak jadi doktor lah, nak jadi polis lah, nak jadi power rangers  kaler Pink la... Takpelah. Kalau tak boleh jadi photog profesional, jadi photog keluarga Encik Isnin pun dah kira eksen dah. Haha (:





Model : EMBUN NAZURA dan NAZEEM ABD RAHIM (cousin)

Dah,babai!

8 comments :

nur easy said...

ala dulu kat sek rendah kan mmg kena senaraikan 3 cita2..hehe

Cik Puan Bunga said...

tapi kan, semua yang i senaraikan semua pun tak tercapai.haha!

**sHiKinn** said...

tapi takpe..sekurang-kurangnya skrg dah jd terbaik drp tiga tu kan..ehee

Cik Puan Bunga said...

aaa tetap nak jadi power rangers pink.ahaha!

Puan D0T said...

puan bunga.. mana gmbr bby comell..
rindu la.. =)

Cik Puan Bunga said...

heeee adam ada peminat rahsia yaaa? :) nanti ambil gambar adam banyak - banyak! :)

Miss Tasantek said...

hahaha...apelah itik stylo tu buat..muke cam puaka je aku tengok..
kak ajarkan dia sikit jadi org..letih aku nak cakap dengan die...

Cik Puan Bunga said...

dia dengan aku ok ok je.. hahaha dengar nasihat tu budaknya, belum terlambat lagi! haha!