Tuesday, November 16, 2010

Hey Itu T-Shirt Kah Billboard?

Iyelah kalau dah baju you guys semua ada tulisan 'Saya sayang emak saya sebab emak saya comel sedunia' , atau 'Assalamualaikum, tak jawab dosa kalau jawab gatal' tak ke billboard namanya tu?Pernah kan nampak someone pakai T-shirt with a statement on it?That's what we called Statement T-Shirt (T__T) Gila popular statement T - shirt ni bila mana remaja - remaja jomblo masa kini amat suka menggayakan T-shirt ini ketika keluar berdating ataupun bersosial bersama teman - teman sepermainan. kadang - kadang annoying juga kalau terpaksa bazirkan 5 saat semata -mata nak baca apa yang tertulis di T - shirt mereka. Annoying, annoying! (siapa suruh baca??) Tapikan tapikan, I memang menggemari Statement T-shirt tauuuuu! (=__=)' (eh mengada buat muka comel)

 Ini contoh Statement T-shirt yang you guys HARUS TIDAK PAKAI! Diulangi HARUS TIDAK PAKAI!
Alaaaa comelnya mereka!

I juga sebenarnya penggemar statement T - shirt. Rasa mahu saja pakai T - shirt bertulis 'Saya Hot Saya Hot saya Terlebih Hot' Haha sewel! (T__T) Ada satu butik (dulu shopping di Dataran Pahlawan tetapi rupanya di Kluang Mall pun ada butik ini) nama butik tu Brand Outlet, ia baaaaaaaanyak sekali menjual statement T-shirt tahu! Rambang maataaaaaaaaa!!!

 Ceyyyy ni konon - konon nak pakai sedondonlah ni (T__T)
 Ini suami punya
Ini isteri punya
Tapi you guys jangan suka - suka pakai sembarangan saja. Tapis - tapislah apa yang mahu dipertontonkan dikhalayak ramai! Teringat masa Ramadhan 2 tahun lepas, pergi hantar ketupat rumah jiran sekampung, keluar - keluar je makcik tu dengan bangganya pakai baju hijau ada tulisan besar lagi nyah 'I AM A PORNSTAR' hadoiiiiii! Menangis! (T__T)

No comments :