Wednesday, November 24, 2010

I Buy And Blog. Silalah Maki. I Redha.

Ini kalau Kak Su baca ni mesti muntah belahak dia keji I ni (T__T) Mesti terus masuk dalam list manusia yang dibenci oleh Kak Su. Maafkan I Kak Su, I terpaksa. Wahh,muntah!

I suka Carlo Rino, it's a high end brand (confirm Kak Su maki) Cehceh. Taklah taklah, suka Carlo Rino sebab wedgesnya best sedunia. Comfy nak mati! Hari itu ada manusia baik hati beri I voucher kasih sayang bernilai RM200. Dia suruh I publish entry ni di blog. (Betulllll, tak tipu) Jadi inilah hasilnya. I suka wedges Carlo Rino yang lain sebenarnya. Metallic Orange stripey sandal, tapi warna tu dah habis. Tinggal hitam saja. Taknaklah hitam, macam Geng Gagak Hitam saja. Jadi beli wedges ini. Disebabkan I membership Carlo Rino, dapat beli wedges kedua dengan 50% less.

Selesa nak mati. Tapi kalau terjatuh memang nasib kaulah.
Hai, nama saya wedges diskaun!

Buat pemberi voucher misteri - Haaa I dah publish dah. Puas hati?Babai.

4 comments :

nur easy said...

mak aihh.. cam best je.nak juga nak juga. hehe

Cik Puan Bunga said...

serious best! :)

Chooyaya! said...

bongok.. hahahah.. nanges baca entry ni. hahahhahahahah... carlo rino hi end? i suka u lah!

yatt comel : tolong jgn kena sembelit. walau tak makan betik.

Cik Puan Bunga said...

hahahaha KaK Su... demi kak su, saya akan kumpul duit beli blackberry, supaya saya sentiasa alert dengan ketupat-call dari kak su.wah! hahaha!