Saturday, November 6, 2010

Ini Sebab I Ber-Blog.

I kan memang kecil hati bila ada yang kata I ber-blog sebab ngejorkan duit nuffnang (ala berapa sennn sangatlah nuffnang punya duit kalau nak dibandingkan dengan gaji I yang berjuta billion rupiah tuuuu...) Puaka betul mulut orang yang cakap I cenggitu. (T__T) Well, memanglah kalau nuffnang dah bagi duit, I ambil sajalah. Janganlah jual mahal. Tapi that's not the main reason why I'm blogging (eceh sejak kena transfer petang kalau marah terus speaking! hakhakhaktuihh!)

I ber-blog sebab I suka merepek tak tentu hala, show off barang - barang yang I beli (sindrom buy and blog), I suka war - warkan konon - konon suami I penyayang (sindrom tayang laki), caci - maki, I sukalah semua tu. Tapi kadang - kadang takde orang nak dengar semua tu, jadi haa I ber-bloglah. Bukan sebab duit tau. (T__T)

I gembira kalau ada yang gembira bila baca blog I. Manalah tau ada post dalam blog I yang korang idolakan, secara tak langsung I dah membantu readers menaikan semangat jatidiri meneruskan kehidupan (ecehceh) Geek In The Pink  dah banyak berkongsi suka - duka dengan I. I harap Geek In The Pink sedikit sebanyak memberi impak kepada you guys semua. (sob..sob..sob..)

p/s : elmo elmo ini malam.

6 comments :

mush said...

yepp..itu pn tjuan sbnar sy brblogging,eh..suka la style pnulisan bunga..x mcm cekgu pn..

Aqila said...

hari-hari saya bukak Geek In The Pink cikgu! haha. bila ada org merepek, terus semangat nak merepek saya juga naik ;))

nn said...

"I ber-blog sebab I suka merepek tak tentu hala, show off barang - barang yang I beli (sindrom buy and blog), I suka war - warkan konon - konon suami I penyayang (sindrom tayang laki), caci - maki, I sukalah semua tu. Tapi kadang - kadang takde orang nak dengar semua tu, jadi haa I ber-bloglah. Bukan sebab duit tau. (T__T)"


samalah! except part suami tu sebab manede suami lagi -_-

emoemo sekali sekala takpe :)

Cik Puan Bunga said...

mush - terima kasih. I memang bukan cikgu. I kuli batak KPM saja.hehe.

aqila - alamak! I ni menaikkan semangat insan merepek kah?hahahaha! jangannn jangannnn!

nn - calitttt sikittttt! (:

Miss Tasantek ~(@_@)~ said...

statement kuli batak tu sensod ar kak..
nnti kang ade stalker bace ko punye ni die report lak kt KPM..
hoho...*integriti beb lepas gi kusus etika kakitangan awam *:P

Cik Puan Bunga said...

mana kuli batak? ahhh lantak ah dengan integriti... yang memimpin aku pun integriti hancur!haha