Wednesday, November 10, 2010

Kalau Orang Lelaki Panggil Mimpi Ni Mimpi Basah Eh?

Wah! Tajuk entri! Lepas ini habislah semua orang akan maki I kata I cikgu yang tak bertatasusila la tak bertatatititutu lah. Haha. Wahwahwah! Best betul best betul! Malam tadi I mimpi Shahir,nyah! (T__T) Makan hatilah siapa yang tak pernah mimpi Shahir! I mimpi budget dengan artis - artis je you olls! Kalau setakat celebriti facebook je jangan hadaplah nak masuk mimpi I (kenapa I cakap dah macam Hazwan Hali ni??)

Ciri - ciri lelaki idaman. Jalan - jalan round town mesti punggah gitar.
Malam tadi mimpi Shahir datang lepak rumah sambil pakai T-shirt putih and kain pelekat you olls (Hazwan Hali lagi) Dalam mimpi I, I single lagi, belum ada suami belum ada bayi. (T__T) mimpi I jadi of courselah I heroin.Hahahahaharamjadah. Shahir nyanyi lagu Kebahagiaan Dalam Perpisahan 'live' lagi. I rakam guna handphone cabuk I tu. Ouhhh sorga dunia.
Kacaknya! Simpan dalam botol baru tahu!
 Bangun tidur (siot betul macamana boleh terjaga ni!) terus capai HP dan segera check kat bahagian recording kalau betullah I ada terakam suara Shahir masa dalam mimpi tapi kecewa sebab TIADA (memanglah tiada ngok!)
Ah! Yang penting mimpi ini mimpi paling syokkkkkkk sedunia! Kalah mimpi jumpa Farid Kamil! Hahaha!

p/s : Kalau I ngorat Shahir, agak - agak ada respon tak? (=__=)

4 comments :

Miss Tasantek ~(@_@)~ said...

hahaha...mimpi kau memang best..
tapi ko dulu suke mimpi tido atas timbunan coklat!
tak pun men badminton dengan lee wan wah..

Cik Puan Bunga said...

hahahahaha itu waktu dulu... hahaha sekarang dah besar jadi mimpi kena best sikit. hahahaha!~

ynadona said...

ehem ehem..jgn ahh sebut FK kita wahai kakak bunga ku...amik sahir tu dah le...

Cik Puan Bunga said...

Laaaa Farid Kamul awak punya ke?agagagagagagagag! (: