Tuesday, November 16, 2010

Make Over Tercepat Sambil Tidurkan Adam. Gigih Sungguh!


Blog si cantik manis ini sengaja je I bubuh pink banyak banyak. Haha suka hati aku paksa orang suka warna kegemaran sendiri. Dia kata "tak kisahlah kakak, asalkan nampak muda remaja" Hah hambik! Colorful macam tadika.

Lawati blog beliau ya. Comel! Single lagi! (:

p/s : apasal header dia I buat comel tetapi header sendiri buruk???

14 comments :

lalinkmanish said...

cumel2.. jeles tgk header ue..huhu

lalinkmanish said...

jelesnyeww tgk header cumil2 uw.. huhu

Honey Daa said...

cantiklah , love the style , nmpk funky n cute , ladies gitu..wallah! ;D

Cik Puan Bunga said...

lalink + honeyda - weh korang ni tak tidur lagi ke wehhh?nanti tak cantik dah kalau selalu berjaga sampai lewat malammmm! (: heeee.. btw thanks yaaaa... (:

nurulazham said...

wah...boleh buatkan header saya ni!
berapakah bayarannya wahai cik puan yat??heheh

Cik Puan Bunga said...

saya tak mintak bayaran, cuma ada pengeras cokelat je.hahaha

AdaNaz87 said...

kak, chumelnya header tu. cmane nak wat header macam tu? selalu je kalau upload mesti nampak kotak. adoyai. ajar ek. >.<

Cik Puan Bunga said...

terima kasih. senang saja, begini, masa buat header tu make sure set background kepada transparent (adobe photoshop) (:

Sarah_Saadi said...

kakak comel! (berdsrkan arhn diatas)
saya suka baca blog kakak bunga!
eh kenapa nama bunga ya? hihi
dan, sy sbnrnya nak jugaaak header mcm tu. comel! comel!

p.s:gaya anak2 murid kakak disekolah. sekian :D

Cik Puan Bunga said...

wahhhhh! terharunya dipanggil comel! kahkah... (: ooo header macam tu... suka eh... senang je nak buat, pakai adobe... kalau nak kakak buatkan pun boleh... anything just PM me ok... (: pengerasnya adalah cokelat.. hahaha!

nurulazham said...

cokelat je?
nanti spoil pulak diet u..hhehehehee...
buleh saje... ;)

tapi skang tengah xde pic anak2 yang best..nnt bila dah ada yang best, sy suh yatt buatkan eh..! janji tau!!hehehe

Cik Puan Bunga said...

baik! saya janji! (:

Puan D0T said...

cantik la puan bunga blog ni...boleh buat utk saya kah??

*malu nya*

Cik Puan Bunga said...

@Puan D0TBOLEHHHHHH! ^___^