Friday, November 26, 2010

Mari Ramai - Ramai Dapatkan Buffered Earning Nuffnang!

Ceh tajuk entri macam bagus je. Baiklah, kalau nak menyampah silakanlah (T__T) Hari tu I ada cakap nak kongsi tips nak dapatkan buffered earning kan? Lepas tu kena kutuk sebab BE ciput pun nak cerita dekat blog. Manusia ni kejam kan? Bukan kat blog dia pun I war - warkan BE ciput I. Haha. Sedih.

Baiklah, sebab dah kena keji, jadi I tak jadilah nak berikan tips nak dapatkan BE hasil daripada cara I sendiri (walaupun mostly cara nak dapatkan BE pun sama semuanya) nanti kena keji lagi. Haha. Paranoid. Tapi tips ni I dapat dari blogger juga. Untuk mendapatkan tips tersebut, sila cium I sebanyak 5 kali. Haha. Tak tak, ini link blogger tersebut. Klik la kalau berani! Haha. [Klik]

Nanti dah dapat BE and dah kaya belanja I makan meggi goreng ya?
Syiling - syiling je earning Nuffnang I. Huuu
 p/s : Ceh ceh dulu siap kata ber-blog bukan untuk duit. Baru dapat 50sen dah gila kejar BE! Dasar mata duitan kau!

8 comments :

nur easy said...

best okeh 50sen..kih2

cik EPAL said...

kita punyi earning pon posen posen ajeeee =(

z a n a said...

haha mulut orang kadang² memang jahat. :p oke awak comel sis.

Cik Puan Bunga said...

easy - 50sen tu bernilai tu. haha.

Cik Puan Bunga said...

cik epal posen - posen ke hape. macam ribu riban jeee... huhu!

Cik Puan Bunga said...

zana - hahaha tengs! :)

Naddy said...

nak jugak!!

Cik Puan Bunga said...

mariiiiiiiiiii!