Thursday, November 18, 2010

Pink Pink Dunia Remaja.Geli.

Orang kalau dah mengada - ngada, campaklah kemana - mana sekalipun dia akan jadi mengada - ngada. (T__T) Heyheyy silalah jealous wahai rakyat jelata ku sekelian, I dah ada handset murah warna pink! Haha! Siap malu - malu nak mengaku harga handset berapa RM sebab ia terlampau murah, maka gunakan statement artis "I taktau harga handset ni berapa sebab I menang hadiah dalam pertandingan teka kacang.." (=_=)" Tak baik tau.

Ini hadiah anniversary (hadiah ke bila paksa suami belikan? (T__T) ampun, sayang) Geli kan dah tua - tua pun suka kan pink. Habis warna orang tua apa?Hitam?Kelabu?Putih? Kecil hatinya! (T__T)

Rasa muda 5 tahun lah bila orang call "hello, I jawab call u dari Nokia C3 warna pink!" Eh rasa nak lempang!
Lepas itu siapkan segala kelengkapan nak make over blog orang. Bahan - bahan yang diperlukan adalah Lappy, selimut pink dan cokelat sebagai pelengkap jiwa muda. Gelinyaaaaaaaaaaaaa!

Orang tua berjiwa muda

Dah jangan kacau. Banyak blog nak kena make up ni. Hahahahaharunsalimbachik.

9 comments :

x i l a said...

eee...sy nk ini jgk!!!

Cik Puan Bunga said...

haaaa pergi minta dengan bf, cakap kat dia "kalau u sayang i, u belikan i ni!kalau tak, i terjun tingkap!"

eh apakah mengajar orang benda tak elok!

astaghfirullah, bungaaaa!

lalinkmanish said...

oke ta fon nip.??
dlm proses usha2 nip..
heE,^^

Cik Puan Bunga said...

ok!!! Best je pakai! (:

Zafira Zaki said...

ee..x aci da ad dulu..tu kn hp idaman saya.. :( nk jugak la kewen cpt leh pakse hsband beli kn..hehe..

Cik Puan Bunga said...

takpe, akak doakan u dapat beli dengan segera! heheee... best oh!!

Qaseh dalia adelia said...

hek2 bez x fon c3 tu sis...sebab ujung bulan ni nak beli..wahhh xsaba sgt haha

Cik Puan Bunga said...

BESTTTTTTTTTTTTTTTTTTT! (:

Qaseh dalia adelia said...

yihhaaaa thanx ! xsabo beli..