Wednesday, November 17, 2010

Susahnya Make Over Blog Lelaki!

Menyampahnya make - over blog lelaki adalah kerana mereka tak suka PINK! Kecil hati betul! Lepas itu sukar nak gembirakan mereka sebab mereka tak suka blinkies and all those glitter gif pictures. Susah! Susah! (T__T) oh minimalist betul makhluk bernama lelaki ni! Jadi bila skandal minta make - overkan blog I sangat susah hati. I tau skandal ni cerewet lah hape lah bagai... and skandal tak sukakan PINK!

So based on his request yang minta black and white sebagai tema blog beliau maka inilah hasilnya. Blog malam raya... Haha (T__T)

Seminima yang mungkin!
Mula - mula ingat nak bubuh reben - reben ke hape, nanti eh skandal tak suka pula... (T__T)

p/s : selamat hari raya Aidiladha buat semuaaaaaaaaaaa! (:

6 comments :

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sis,

comel gila okeh belog sis..
eiii grm..
sbb xreti edit mcm sis

Cik Puan Bunga said...

terima kasih. orang kalau takde keje mmg cenggini. edit bloggggg manjang! (:

Asyraf Arif said...

hihihihi! thanx for the make-over miss ! love u so much lah. pengeras nye nanti i bagi heh. taw! ;p

Cik Puan Bunga said...

serious ke suka??? welcome cayang! (:

Asyraf Arif said...

serious lah. muka i serious habes nie. (sambil kerut kerut dahi) haha

Cik Puan Bunga said...

kerut dahi???? macam tak puas hati saja.. huhuhu!~oiii daftar nuffnang sambil berbelog, boleh dapat duit! (: