Wednesday, November 24, 2010

Walaupun Cuma Turun 3kg, I Nak Berbangga Juga!

Berjaya turunkan size jeans dari 31 ke 29. Hinnsss Hinss (Kembang lubang hidung)
Bila I cut down pengambilan fries, eh serta - merta ketara perubahan fizikal. Cuba kalau lepas ni I cut down consumption of chocs, sweets and carbonated drinks, agak - agak Megan Fox menangis tak tengok? (T__T)

Dalam mimpilah.

6 comments :

esah said...

oklah tu kak, dah ade baby pon boleh turun lagi! 3kg bnyak jugak tau. congrats ! :)

Cik Puan Bunga said...

terima kasih! hahahaha! tak taulah kalau pasni naik lagi.wakakaka!

Cik Lulu said...

wow 3kg! ttp hot!

Cik Puan Bunga said...

3kg tu pun macam puaka nak bagi hilang. (T__T)

Cik SeRoJa said...

aha..i pon buat bende yg sama, cut down fries,carbs & ice..minum bergelen2 air suam smpi kembung..& jgn makan malam (kalo nk makan, make sure before 7pm)..gerenti bleh turun dgn cepat..dan kembali sexy spt dulu!

psst:i x nak kena sembelit..=)

Cik Puan Bunga said...

yaaaa itu dia rahsia besar udah terbongkar! ngehehehehehe! :))