Thursday, December 9, 2010

Ada Masa Dan Ketikanya Saya Perasan Yang Saya Ini Comel! (T__T)

Waaaa baru start entry dah bagi sebijik muka perasan comel! (I nak buat muka yang macam Korean look yang ketap - ketap bibir tu! Tapi kenapa bila I buat nampak macam jahanam pula!) Takpelah. Brace yourself, everybody! This is going to be forevaaahhhh! Tajuk entry suka buat orang muntah,kan? (T__T) Elehhh tipulah kalau tak pernah perasan comel ke cun ke?Elehhh elehhhhh! Mengaku cepat! Siapa tak mengaku nanti kena buasir. Hayooookkk!

Ah comelnya!

Semalam pergi dating dengan suami, suami asyik cakap "Comelnya mama, comelnya mama..." mestilah I terus terperasan sampai sekarang tak hilang - hilang lagi keperasanan tu. (T__T) Tapi tak pernah pula kan you guys kalau kata Adam comel tak pernah pula kata "Comelnyaaaa Adaammm macam mama diaa..." Kalau you guys cakap begitu mesti I terus sayang sampai bila - bila.Heehee. Suami asyik kata I comel sebab semalam I pakai bubble dress, dia teruja sungguh. Asyik cubit - cubit pipi I cakap comellll comellll. Naik seram bulu roma I mendengar. Nasib baik dah kawen!Haihhhh!

 Cubaan kedua ketap bibir secara comel masih gagal!
 Eh ini bukan ekspresi comel! Ini...erghh....sembelit?
Hello flexibility!
 Nah ambil muka I dengan suami.

Semalam sebab I comel, suami belanja shawls 4 helai. Cantik - cantik dan yang penting muraaahhhhhh sedunia! Yayyy!
Shawls Lycra yg cantikkkkk sedunia. Murah. tak perlu bayar berpuluh - puluh untuk shawls yg sama dijual di blogshop berhampiran anda.
 Terus pakai!
 Yeah! Yang ini comel!
 Suami kata yang ini nampak ayuuuu sedunia. (T__T)

Waaaa kenyang tak tengok pics I yang vain sedunia?(T__T) Berbakul - bakul juga nanti you guys kutuk, lepas itu hantar soalan layang di Formspring. *Whatever!*  Terima kasih kepada yang sudi jenguk blog I hari - hari. I sayangggggg you guys semua! Lagi sayang kalau klik sekali iklan Nuffnang tu. Heee. (=__=) Alaaa klik ke tak klik ke tetap sayang juga! Babai!

19 comments :

suziana herman said...

hahahahahhahahahahahahah ! kelakar ah teacher ni ! hahahahahahaha pat sembelit tuh! hikhikhik :D

Asmawati Mounay said...

geli jer...nyampah tgk pic yg no 3 tuh.rase cam nk sepit mulut dia dgn penyepit baju ,hahahaha.....yela2..ngaku la i jeles ,awk comel la,ahaks!

-[DeeYA]- said...

mana beli itu shawl?mau juga!!! =D

Cik Puan Bunga said...

suziana - hehh?sembelit pun kelakar?ok budak ni sakit nihh!

Cik Puan Bunga said...

kak as - menyampah eh? tak baikk kak as.. nanti terkenan baby kak as. hahaha!

Cik Puan Bunga said...

tika - kat basement BP Mall. Alaaa brader pakistan yang jual shawl tu... murahhh jeeee... :)

Puan D0T said...

cik puan bunga,,, adam comel mcm kamu.. hahaha... syg i x!!!!!
hahaha.....

Cik Puan Bunga said...

puan dot terus masuk senarai wanita paling disayangi!

Jini said...

hehe.. kak bunga takyah perasan pn xpe sbb kak bunga mmg comelllll!!!!

;)

Jini said...

eh kejap! murah eh shawl? berapa ringgit??

cik nur said...

tak mcm mak org dah
hehehe
:D

Cik Puan Bunga said...

Jini - terima kasih! (: heee oh shawls tu RM10 (lycra) RM8 (paddle pop)

Cik Puan Bunga said...

cik nur - macam nenek org heh?haha!

Jini said...

adeh.. sunggoh tidak kenal dgn nama2 yg disebut.. haha.. dh lama xbeli shawl terkini.. hihi..

p/s : tetiba hari ni header dh tukar yeeeeee...

lg 1, one thing jini plg suka ngan kak bunga, kak bunga tak cukur kening! cantikkkk!!! :))

Cik Puan Bunga said...

hahahaha suami panggil kening shin chan sebab serabuttt! hahaha!

Lieza ZaZa said...

akak memg da comel...buat la muka camne pom tetap chantiq....

akak,tnya bley??
muka licin jew,pakai ape erk?nk tau gak rhsia kekal chantik tuu even dam jd mama...ehehehhe.....^_^

Lieza ZaZa said...

akak memg da comel...buat la muka camne pom tetap chantiq....

akak,tnya bley??
muka licin jew,pakai ape erk?nk tau gak rhsia kekal chantik tuu even dam jd mama...ehehehhe.....^_^

Lieza ZaZa said...

akak memg da chantik,buat la muka camne po....
tetap chantik....
tnya sket bley kak?
muka licin jew,pakai pe ek?hehehhe...
ape rhsia akak tuk kekal chantik tu even da jd mama....


^_^

Cik Puan Bunga said...

lieza zaza haha tuh camera trick jek tuh, edit photoshop jek semua tuh! hahahaha! jerawat sebenarnya bersepah2 atas muka! (: kuikuikui!~