Thursday, December 16, 2010

Adam Handsome Is Five Months Already!

Dia notty and cheeky macam biasa. Semakin pandai buat mimik suka, semakin pandai mengekek ketawa and semakin peramai dengan strangers. Kadang - kadang kalau tengah marah, tengokkan perangai dia memang boleh ketawa sorang - sorang. Dialah permata hati I dengan suami.

Bila dia dah menginjak 5 bulan, makin terserlah perangai dia yang semakin pelbagai. Keletah dia yang manja and selalu buat kami sekeluarga ketawa terbahak - bahak. Makin terserlah sifat - sifat dia yang bijak, cepat belajar and berani mencuba sesuatu yang baru. Apa yang I nampak, dia semakin banyak ikut perangai Mama dia. Hehe.

Photobucket
Macam apek jual sayur. Kan kan?
Photobucket
Comel tak? Hehe!
Yang paling ketara kalau diajak berjalan Adam memang gembira tak terkata. Nampak sangat mata dia bersinar - sinar kegembiraan. Alhamdulillah, tak banyak ragam dia. Hari tu first time I bawak dia pergi wedding kat Melaka. Ni kira perjalanan jauh yang pertama buat Adam and Alhamdulillah Adam tak meragam langsung. Sayang anak Mama! Pandai dia! [Baby 5 bulan]

Semoga Adam terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang taat kepada Mama and Papa, pada Allah dan RasulNya serta berbakti kepada agama, bangsa dan negara. Anak mama bijak, kan?Mama sayaaaanggg Adam! Muah!

Dah.Babai!

No comments :