Tuesday, December 7, 2010

Baju Dan Barang - Barang Adam Jenama Pasar Malam Je Dikkkkk!

Ada ke tanya macam ni kat I. Harusnya I nak jawab apa?Nanti jawab betul - betul kata I berlagak. Penting sangat ke Adam punya baju dengan barang - barang dia berjenama?Kalau pakai barang branded nanti confirm Adam jadi bijak bestari ke? Ramai je anak - anak manusia pakai barang branded - branded tapi bongok juga I tengok. Lepas itu siap cakap "Jangan maraaaaa!" Kepala hotak kau! Emosi emosi!

 
Kak, baby punya baju ngan barang2 pki brand apa?memalukanla kalu mak pki branded anak pakai baju cikai je.jangan maraaa! (Tak marah aihhhh!)


Tengok Adam pakai singlet Anakku je ponnnnn. Singlet jeeee,singlet. Pacifier pun jenama Pureen je, baru semalam belikan dia Dr.Browns, itupun RM39 jeeeee. Buai pun pakai kain lubang - lubang, biar angin senang masuk, sarung bantal pun kain cotton murah - murah je. Adam biasa - biasa je, tak stylo mana pun.Budak kampunglah katakan. Adam kan duduk di kampung, manalah nak jumpa barang branded - branded bagaiiii. Tak kisahlah tu, yang penting... ADAM COMELLLLL SEDUNIAAAAAA! Pakailah branded macamanapun,kalau tak hemsem tak guna juga kan Adam kan? (:

Sayang Adam!



Siot kau anon!
 Dah,babai!

16 comments :

Hafizal Elias said...

Sabar,sayang.

-[DeeYA]- said...

serius mulut xde insurans bdk ni!
kolot btol nk tanya soalan psl pki brand ape.(hello!zmn apa skrg ni?!) x ilmiah lgsg soalan!huh!
sabar ye mama adam!apa2 pn adam tetap super duper hemsem+kacak+bergaya! ^____^

Cik Puan Bunga said...

Hafizal Elias - Suami, tengah sabar lah ni.Huuuu (T__T)

Cik Puan Bunga said...

Tika - Entahnyaaaa! Sakit hati tak?Waaaa... Adam kasihannnnn! Meremang bulu roma aku laaaa... kalau pki ensem2 pun anak muka cam hd8y3eghre37$$32!!! pun tak guna jugaa... wahhh! emooo!

Lieza ZaZa said...

cait!!!..xsayang mulut betol sape yg komen tu...ape punya budak!cam dh xde benda lain nk komen...pe2 pom,adam tetap comel kak..hehehe....

Jini said...

waaaa aku juga bersakit hati!!
puaka sunggoh soalan tu..

waaaaa sakit hati btol!! hbs tu baju baby nk kena g beli kat pavilion jgk ke.. waaaa mereng btol!!

nk sunggoh aku kenal ngan org ni. nk tanya dia skolah kat mana..

Cik Puan Bunga said...

lieza zaza - mungkinkah dia terlalu menyayangi dan concern pada kakak lalu dia bertanya begitu?huhu! (T__T)

Cik Puan Bunga said...

Jini, kakak rasa macam nak cubit je perut dia banyak - banyak kali! huhu!

Lyaa Suriany said...

kuang hasam punya anon..

xberadab

Cik Puan Bunga said...

lyaa - siap kata "jangan marah!"

your head!

Puan D0T said...

x kisah la.. adam pakai ape pon.. tetap shomel!!! =)
jeles la kamu ni.. xde anak comel...
adam.... rindu... =)

Miss Tasantek said...

tu mesti anon2 upahan yang stalker page kau..ade lak tu formspring..
elok je die malukan kau cam tu..
hahaha..jalang sungguh soalan itu .

Cik Puan Bunga said...

puan dot - sabarrrrrr nanti mesti jugadapat anak comelllllllll seduniaaaa! (:

Cik Puan Bunga said...

tasa - biadap ek?sibettt je tanya cenggitu. kalau aku kenal, memang aku gigit pusat dia!

tengkujuh said...

bongok nye soalan si bongok tuh!
tapi i like u'r answer... hehehehe...
and yang penting... ADAM COMELLLLL SEDUNIAAAAAA!
cayang adam walaupun tak dapat nak jadi biras. huhuhu...
baby i lelaki la cik puan flower...
=(

Cik Puan Bunga said...

yayyyyyy! Adam ada kawan main paritttt! hahahahaha!!!! tak sabar nak tunggu adikkkkk! (: