Monday, December 13, 2010

Belum Habis Terkejut Kejutan Kak As, Uncle Posmen Pula Bawa Kegembiraan!

Sedap - sedap je kekah cokelat, tiba - tiba ada bunyi motor pulakkk. Tinnnn tinnnn ponnn ponnn! Begitulah lebih kurang bunyi hon motor yang memekak - mekak depan rumah. Kacau daun tengah melahap cokelat free. Ohhh rupanya uncle posto emsem. Dapat parcel pulakkkkk! Mari suspen sekali lagi!







---(mood suspen)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Yayyyyyy! Dapat hadiah dari Kak Su! Shawl warna macam eskrem paddle-pop lepas itu ada jitbit love - love berjuntaian dihujungnya! Comelllllll sedunia! Terharu lagi sekali! (T__T) Sayanggggg Kak Su! Pandai Kak Su pilih warna untuk adik Kak Su yang gonjeng ni! Sob... sob... (menangis terharu sambil makan cokelat) Kenal Kak Su dari tahun lepas lagi. Masa itu Kak Su menyampah dengan blog I, bongokkkk dia kata. Lepas itu dia kata blog I serabut. Siot kau Kak Su. Lama - lama Kak Su jatuh hati agaknya dengan I. Wakakak muntah. Selalu paksa I beli BB biar senang nak gossip *batuk* eh nak discuss hal - hal kehidupan dengan dia. Lepas itu suka mintak putus dengan I tau! Sikit - sikit putus, macamana nak bahagia??

Siapa - siapa yang macam tertanya - tanya kenapa I jelita sangat, tengoklah Emak I. Jelita sedunia! (=__=)"
Peace yo!Kak Su model ni posing khas untuk Kak Su!

Kak Su cantik tau. Tapi selalu cakap diri sendiri gemuk la, comot la, lempang sekali baru tahu. Psttt pstttt Kak Su artisssssss! Betulllllll! Huhihohe!

Kak Su curi pic kau dari FB!

Tengok lengan Kak Su sama besar dengan jari kelingking I lepas tu sibuk cakap gemuk, kau gila ke apa Kak Su? Nanti satu hari nanti nak dating dengan Kak Su sambil pakai selipar jepun. (T__T) Thanks Kak Su! Mmmmuuuaaahhh sikitlah! (=__=)

p/s : Seorang kawan pergi, yang lain datang mengganti. Terima kasih Ya Allah.

8 comments :

Chooyaya! said...

dah sampai??? sukanya ! eh, ko ingat kaksu nak kasik free free? ingat tak perjanjian kiter, ingat tak???

nur easy said...

sempena apakah ini? apsal byk benor surprise ni. best3..hehe.

Honey Daa said...

memang cantiklah kak shawl tu,ade love lagik!! waahh :D

Cik Puan Bunga said...

Kak Su ingatlah wehhhh... karang kalau lupa terus mintak putus. pfftttt!

Cik Puan Bunga said...

Easy entah... sempena diorang banyak duit kot?hahaha!

Cik Puan Bunga said...

Honey daa lawa kan? :D Tak sabar nak pakai! Eh by the way thanks tag akak yepppp! :)

Puan D0T said...

warrrr.... nak kinder bueno
=(

Cik Puan Bunga said...

Puan Dot silaaa silaaaaa beli sendiri!haha!