Wednesday, December 29, 2010

Buat GiveAway Tu Macam Best Je! Hohoyyyy!

Ramaiiiiiiiiiiiiiinya buat GA sekarang ni. Hadiah best - best pula! Ishhhh nak join malu. Nanti kalau tak menang akan kecewa. (T__T) Handbag dengan barang - barang simpanan pun banyak lagi dalam almari tu. Kalau buat GA pun macam best je, kalau menang dapat handbag! Phewwww! Nak tak you guys? Ada tak yang nak join?? Siapa nak join angkat tangan yepp!

Babai!

7 comments :

Naddy said...

saya saya saya...kalau aku tak masuk tapi nk dapat handbg tu ble tak????nak la nak laa!!!

Cik Puan Bunga said...

Boleh. Apa tak bolehnya. Boleh blah! kahkahakah!

tengkujuh said...

SAYA ANGKAT TANGAN!!!!

Cik Puan Bunga said...

Yeahhhh! (:

Zafira Zaki said...

buat la kak nti kte join.hehe. :)

Cik Puan Bunga said...
This comment has been removed by the author.
Cik Puan Bunga said...

wokeh! (: