Friday, December 3, 2010

Deep - Ini Khas Untuk Kau! (Sila Sayang I Lebih, Deep!)

I ni kan insan penyayang. Kalau ada manusia minta tolong mesti I tolong. Wonderpet lah katakan. Merapu. Baiklah. Kalau semalam I buat entry khas untuk Puan Dot, kali ini I buat khas untuk Puan Deep pula. Prihatin kan? Mari kita lihat request dari Puan Deep. (=__=)

 Nak makan tart sampai pengsan yeee...
Baiklah Deep, satu perkara yang kau kena faham, I flunk Geog... Masa PMR dapat B je... So nak melukis - lukis peta ni I memang fail habis. Huhu. I cuba terangkan cara nak pergi ke Noy's Bakery seupaya yang I boleh ye. Haha.

Ok - Dari Ayer Hitam kau terusssss je sampailah kau jumpa BP Mall on your left, kau terussss lagi sampai kau jumpa traffic light (traffic light pertama selepas traffic light BP Mall) terus ambil susur kanan - belok kanan. Then kau akan nampak Carrefour and Square One on your right. Haaaa terus lagiiii sampailah kau nampak bangunan ini!






Haaaa... sampai je sini, kau rembatlah berapa banyak cheesetart yang kau nak pun! Hahahaha! Deep, clear tak Deep?? Maafkan daku Deep, I tak layak jadi penunjuk arah. (T__T)

Dah. Babai!

17 comments :

-[DeeYA]- said...

hah,cr ini lbh senang dr aku bg ko address.
tahniah krn menemui jln penyelesaian kpd mslh anda.
sekian.
=)

prinCessLiYaNa said...

kak bunga..mau carik jugak kedai ni esok.!!..yeah...;)

Cik Puan Bunga said...

tika - punyalah susah nak amik gambar sambil kereta bergerak! hahahaha!

liyana - haaa pergi cari! sedapppp! dijaminnnn! :))

Puan D0T said...

eh.. puan bunga orang batu pahat??
batu pahat kat mana??

Cik Puan Bunga said...

puan dot, i orang parit yaani! tetttttt! :D

nur easy said...

tu dia, batu pahat dah glamer masuk web cik puan bunga..:) bila la dpt menyinggah ni

Cik Puan Bunga said...

kehkeh! glamer BP!

nurulazham said...

cis..selalu sangat lalu sini..
dekat sgt dengan kg.istana tuh..mesti terjah nih!

Cik Puan Bunga said...

terjah jangan tak terjah! :)

JannatulmizanBanon said...

kak bunga mmg best ! nak cari cheesetart tu jugak lah . sy jugak org bp ! pena nampak kak bunga kat bp mall !

kak bunga comell!

Cik Puan Bunga said...

haaaaaa?nampak kat BPMall?alamak! (mintak2lah time tu dalam keadaan waras dan comel sahaja.hahaha) eh eh... adik, u ni ada kakak nama bunga juga ehhhhh???? Dang Bunga Banon?? Ke takde kena mengena?haha!

Puan D0T said...

hei.. puan!!!! rumah kita x la jauh sgt.. i duk seri medan jek ok!!!.. hahaha
dekat sgt dah tu

Cik Puan Bunga said...

wahhhhhhhhhhhhh!!! kampung seri medan eh??nanti balik kampung dating yok? jowo ki??wahh iso ngomong jowo opo ora?wakakaka!

nur easy said...

haa kuar dah geng2 bp n kawasan2 y sewaktu dgnnya..best2

Cik Puan Bunga said...

haha! boleh buat gathering ni! (:

Puan D0T said...

cik puan!!! boleh saja..
nnti 1/1 datang rumah.. bawak adam comel.. ade kenduri potong jambul..

bukan jawa.. tp i banjar.. tp faham jugak la kan skit2 org cakap jawa.. hihihi

Cik Puan Bunga said...

puan dot - medan parit apa? siapa yang potong jambul?puan dot ke? (: