Saturday, December 11, 2010

Eh Mel (Kawan) Yang Krismas I Yang Dapat Hadiah! Wahahh!

Siapa menyampah kalau ada orang buy and blog sila angkat tangan! Siapa suka buy and blog angkat dua - dua tangan! Ohooo tak mahu mengaku ya?Baikkk sila check blog masing - masing! Haaaaa! I mengaku kadang - kadang I suka buy and blog. Kadang - kadang tahu. Bukan all the time,tahu! Tapi kali ini bukan buy and blog yep, kali ini special sikit! (=__=)"

Hai nama saya barangan percuma!
Siapa pernah pergi The Summit. Batu Pahat Johor sila angkat tangan sambil goyang punggung. Pernah?Baiklah, perasan tak sebelah KFC ada butik kecantikan nama dia KANEBO? I suuuuuuuuuka sangat membeli - belah kat situ sebab almost semua barangan make up dan penjagaan diri ada dijual disitu, tapi bukan make-up hi-end tahu, make up yang biasa - biasa macam MAYBELLINE ke, LOREAL ke, BLOOP ke, haaa adalah kat situ. Lepas itu perfume - perfume yang dijual kat situ besttttt sedunia. Perfume dari jenama yang terkenal sampailah ke jenama yang Mak Leha sebelah rumah I pun tak kenal. Tapi bau - bauannya semua besttttttt sedunia. Yang penting sekali harga barangan dia lebih murah dari harga kaunter. Kadangkala kedai ini ada buat sales secara membabi - buta. Tak payah tunggu year end sale pun!!

Yang lagi best, kalau kita masuk ahli. Lepas itu kumpul point, RM1 = 1 point. Nanti kita boleh redeem perfume, traveling bag ke, make - up case ke, macam - macamlah! I kan joined membership dia dah lama sangatlah, dari tahun 2007 lagi tapi tak pernah redeem points yang dah terkumpul berbakul - bakul. Sebenarnya, I lupa yang I ada points di KANEBO ni yang I boleh redeem! (T__T) Hari itu pergi bawa Adam jalan - jalan and masuklah kedai KANEBO ni, belek - belek then bila check points...MAK AIHHHHHHH!! Berjuta - juta lemon I punya points! Terus redeem barangan idamanlah apa lagiiiiiii!

 Wuwiwuwiwuwiwuwiwuwi!(apa kau merepek sehtan!)

 Ini Embun punya.

 Ini suami sayang sayang punya.

 Ini I punya weh I punya!

Wahaha jakun tak? Gila eh points beribu sampai bila redeem terus menggila!Haaa kepada sesiapa yang duduk Batu Pahat cepat - cepat pergi situ nanti terus daftar membership and menikmati hasil redeem you guys eh! Tapi macam I dapat barang - barang ni sebab dah empat tahun tak pernah redeem! (T__T) Wahhh dapat juga perfume EA Fifth Avenue dulu I sampai gaduh - gaduh dengan orang sebab I mintak dia perfume ni tapi dia tak bagi. Gila kedekut! (=__=)" Sekarang sudah ada sendiri! *buat muka bongkak*

Errrr Kak Su ni kira buy and blog juga ke?

Dah. Babai!

6 comments :

twinkle twinkle said...

waahh bestnya mcm ni ;D

Cik Puan Bunga said...

Best!!!! (:

-[DeeYA]- said...

babe,bk jd member kena byr berapa?
ke automatic jd member bila kita purchase certain amount?
mcm best je sbb bleh redeem.
harus ke sana ni!
^____^

Cik Puan Bunga said...

Tika masa dulu aku jadi member sebab beli barang RM200++ tapi yang best dia tak payah renew, lifetime, lepas tu barang2 redeem dia best - best betul! buntang mata aku! haha!

nur easy said...

wah meriah..nak sign nak sign..;)

Cik Puan Bunga said...

Haaa boleh boleh! Haha!