Friday, December 17, 2010

Hakikatnya Kita Manusia Biasa - Biasa Je

Saya tak kisah apa orang lain nak cakap pasal saya. I am who I am


Ceh nyampah je kan kalau jumpa status ataupun bio-profile macam tu kat mana - mana. Macam bagusss je si penulis. (T__T) Hari Jumaat penghulu segala hari tak baik memulakan entry dengan kontoversi. Cehceh dah macam pantun 3 kerat. Baiklah, aplikasikan kenyataan di atas dalam situasi hidup you guys. Tak kisahlah apa, dalam hidup ke, dalam cara korang berfesyen ke, dalam alam perkahwinan ke hape ke belasah je lah. Nak tahu tak? Dalam seribu puluh ratus manusia yang tulis atau pernah cakap macam tu, bila kena kutuk ke komen sikit ke apa ke , confirm lah akan SENTAP juga!

Marahhhh! Marahhh!

Luaran bolehlah cool kentang, dalam hati???

Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Dah. Babai!

10 comments :

~ SueHarriz ~ said...

normal la tuh. hahahaaha manusia biasa, ayat propa : AKU XKACAU ORG, ORG JGN KACAU AKU.. heeheheeeeeeeee..wink wink

Cik Puan Bunga said...

Haha dah tau manusia biasa takyah gatal nak tulis/cakap mcm tu. buwekk! hahahahaha!

nn said...

saya mengaku awal-awal. SAYA MEMANG EMO! :P

nur easy said...

makan roti inti kelapa,
sabarlah hati wahai cik pn bunga..;)

Cik Puan Bunga said...

nn - i lagi emo! hahaha! tak terkawal! (:

Cik Puan Bunga said...

easy - sabarrrrr sabarrrr! (:

Ikah said...

yea itu normal..petua nya byk sabar & istighfar..insya Allah oke

Cik Puan Bunga said...

Ikah :)

-[DeeYA]- said...

babe,ur header tu ada kene mgena ngan topik yg dibincangkan arini ke?
cool babe!byk2 istighfar.pastu tgk adam ko mesti cool. *wink2!*

Cik Puan Bunga said...

Naseb bek Adam comel sedunia. Hilang marah. Haha!