Saturday, December 11, 2010

Header Yang Mempamerkan Kedewasaan Saya!

Kedewasaan konon! Your head lah!
Banyak kali tukar header. Benci betul! Nantilah bila jumpa gambar yang kurus sikit I buat header comel! Babai!

10 comments :

Cik Amy said...

serious lawaaaa :)

Cik Puan Bunga said...

terima kasih cik amy! (:

s.u.e.m.r.f said...

cane bt header kak?

Cik Puan Bunga said...

Sue akak buat guna Adobe Photoshop je, pastu tampal2 lah gambar yang ambil dari google. haha!

Honey Daa said...

bestnye! sy xde potoshop,x dpt nak wat cantik2 mcm akak punye blog,semua header2 blog akak mmg sgt2 memikat hati..cayalah akak bunge :D

YatieOwner said...

cantik kak oi...^_^

Cik Puan Bunga said...

Honey terima kasih! (: nanti akak buatkan honey punya ya. sorry tak sempat nak make up semula blog u, tapi akak akan buat! jangan risau! (:

Cik Puan Bunga said...

Yatie thanks! tak matang sungguh! haha!

nur easy said...

cute!

Cik Puan Bunga said...

easy thanks! (: