Wednesday, December 22, 2010

Hey I Kembali Dengan Muka Annoying Dan Sangat Menyampah!

4 hari weh tak update blog!!!  Tiada siapa pun yang merindui. Sedih betul . You guys memang macam nilah... nanti bila I betul - betul tak ada baru nak rujuk semula (T__T) Banyakkkkk cerita best nak story. Tapi sebab tak ada orang yang merindui I, I malas nak share.

p/s : Pergi main semut bawah pokok.

10 comments :

-[DeeYA]- said...

sengal la ko!
cepat update belog g jln2 cuti2 msia ke mana.sy mau cuti2 juga.

Cik Puan Bunga said...

Hahaha tak bagi can langsung aku nak mendiva! huhu!

siha said...

salam.
hye cik puan bunga yang chomel chomel, saya tiap2 hari kot jenguk, kecewa xde update hehehe..rindu dgn celoteh cik puan bunga..hehehe..

p/s:1st time komen kat cni. *winkk *winkk

Qaseh dalia adelia said...

nak tau jugak lah sis...

Cik Puan Bunga said...

Siha wahh terima kasih! (:
nanti cepat2 update! weheee!

Cik Puan Bunga said...

Qaseh eh malunya! sudi jenguk blog cacamarba!

Naddy said...

i tak windu u pong!!!!

Cik Puan Bunga said...

Pg jauh-jauh budak deactivated FB.

Honey Daa said...

kak bungee! lama hilang , sy rindu laa nk baca cite baru kak bunge! seriusss! lagi2 adam yg sgt kacak tu .. huhu .. semoga sihat selalu ya :D

Cik Puan Bunga said...

Hye honeydaa! (: huhu! thanks!