Friday, December 3, 2010

Jangan Kata I Tak Matang Sebab Head Over Heels With Kinsella's Books

Hoyeahyeahhhhhh! FINALLY! (=____=)

Mendapat buku baru, ibarat Mat Rempit yang dapat melepas gian merempit 16 tiang. Umpama Mat Pit yang dapat stok candu, seperti penggemar porno yang berjaya mendownload klip porno terkini.(Baikkkk baikkkk perumpamaan sajalahhhhh!) Terima kasih,suami. (shawl kain guni tu fevret I tu. Terima kasih sekali lagi suami! Kat blogshop ada yang jual RM15, RM25.... Suami beli RM8 saja!)

Dah.Babai!

6 comments :

ynadona said...

ayat bawah paling x tahan.ye btol.kat belogshop mahal nak mamps pastu ramai yg beli.x paham.

Ct SoLeHa said...

cik puan bunga puyerla nak certa gembiranyer dia..saya pun gembira dpt beli ribbon untuk shawl saya..hehe

mau menari2 dlm ujan lebat..hehe

shawl kain guni..lawa2..kalo nak pinjam letak beras leh??hehe

-sol-

Cik Puan Bunga said...

yna - tulah pasal.. kat sini melambak jual murah - murah, kat blogshop CikEmbunCekikDarah juga dia nak beli. haihhh tak fahammm!

Cik Puan Bunga said...

ct soleha - berani kau buat lawak seram ngan i! hahahahahaha hampeh!

Hafizal Elias said...

sebab suka sangat tu yang pakai berkali-kali ke?

Cik Puan Bunga said...

ye sayang, I cintakan tudung ni sesungguhnya! haha!