Tuesday, December 28, 2010

Kadang - Kadang Kekecewaan Itu Amat Perlu...

Untuk mengingatkan kita bahawa dunia tak selalunya indah.

Tadi ada first meeting di sekolah. Pergi meeting pun tak sepenuh hati. Sebab I tahu I bakal kecewa kalau pergi meeting kali ini.

And true indeed,

I stay in noon session. Tahniah kepada mereka yang bersungguh - sungguh berusaha sehabis tenaga bagi mempastikan I diletakkan seceruk - ceruknya di sesi petang. Sebab anda sudah berjaya.

Hellooooo semuaaaaaaaaaaa! Saya kini di sesi petangggggggg! *bahagia*

Ya Allah, anugerahkan aku kekuatan sehingga mereka cemburu melihat kekuatan ku ya Allah.

Expecto Patronummmmmmmm!

p/s : Tabah Bungaaaaa, tabah!

6 comments :

ZaliHazali said...

Sesi petang tak best ek kak?

Hari jumaat nampak akak makan kat baskin robbing machap. eh...

Yer, akak comel masa tu.

(2. Diakhir komen silalah kata saya comel!)

-[DeeYA]- said...

ada pape yg menarik g meting arini?

Cik Puan Bunga said...

Zali - For some people best, tapi as for me tak best la sebab akak dah biasa pagi, but what to do kan... (T__T)

Haaa nampak kat machap?yeee akak ada melantak ice cream kat BNR mintak2lahhhh akak senonoh di kala itu! *malu*

Cik Puan Bunga said...

Tika TIADA! diulangi TIADA! (T__T)

tengkujuh said...

be strong babe!
u can do it!

Cik Puan Bunga said...

Thanks momma!