Kadang - Kadang Kekecewaan Itu Amat Perlu...

Untuk mengingatkan kita bahawa dunia tak selalunya indah.

Tadi ada first meeting di sekolah. Pergi meeting pun tak sepenuh hati. Sebab I tahu I bakal kecewa kalau pergi meeting kali ini.

And true indeed,

I stay in noon session. Tahniah kepada mereka yang bersungguh - sungguh berusaha sehabis tenaga bagi mempastikan I diletakkan seceruk - ceruknya di sesi petang. Sebab anda sudah berjaya.

Hellooooo semuaaaaaaaaaaa! Saya kini di sesi petangggggggg! *bahagia*

Ya Allah, anugerahkan aku kekuatan sehingga mereka cemburu melihat kekuatan ku ya Allah.

Expecto Patronummmmmmmm!

p/s : Tabah Bungaaaaa, tabah!

image

6 comments

ZaliHazali said...

Sesi petang tak best ek kak?

Hari jumaat nampak akak makan kat baskin robbing machap. eh...

Yer, akak comel masa tu.

(2. Diakhir komen silalah kata saya comel!)

-[DeeYA]- said...

ada pape yg menarik g meting arini?

Cik Puan Bunga said...

Zali - For some people best, tapi as for me tak best la sebab akak dah biasa pagi, but what to do kan... (T__T)

Haaa nampak kat machap?yeee akak ada melantak ice cream kat BNR mintak2lahhhh akak senonoh di kala itu! *malu*

Cik Puan Bunga said...

Tika TIADA! diulangi TIADA! (T__T)

tengkujuh said...

be strong babe!
u can do it!

Cik Puan Bunga said...

Thanks momma!