Monday, December 13, 2010

Kenapa Delete I Dari FB?Kenapa?? (T__T)

Agak beremosi entry I. Serious. Entah kenapa delete I dari FB dia. Dulu masa I baru lepas bersalin rajin je dia selalu bagi petualah, share pengalamanlah, sekarang dia delete I dari FB. Kenapa?Last mesej yang I dapat dari dia pun sangat melukakan hati. Sekarang dia delete pula I dari FB dia. Emmm. Manusia. Thanks by the way dengan pengalaman berkawan selama kita kenal. Mungkin I tak cukup layak untuk jadi kawan dia? (T__T)

Oklah dah tak boleh view FB kau.

Babai. Lepas ini jadi sombong.

12 comments :

-[DeeYA]- said...

babe,siapakah?

Miss Tasantek said...

abaikan je kak..kadang2 kan, die add kite bukan nk sgt jadi kawan pon..
die just nk stalker je..
tak pon kan, die bagi petua tu konon2 nk tunjuk caring lar konon saja...
tapi sebenarnya dia nak cover diri dia yang sedang mengambil tahu tentang kau..
it just a matter in life..
(btul tak aku ckp ni?? :P)
last skali, kak bunga comel!

Liyana Lunia. said...

HAHA AWAK TAK SUDI PUN KOMEN SAYA NANGIS :(

Liyana Lunia. said...

eh salah *ADD SAYA*

nur easy said...

xpalah..sekurang2nya pernah bkawan n bkongsi pengalaman ;) fikirkan y baik2 sudah

Amirrah Zawani said...

Takpa lah.. sabar je la yea.. dah orang tak sudi.. kita cari lah kawan lain.. tamaw sedih2 k :)

Cik Puan Bunga said...

Tika someone. Hmmmmm... bukan dikalangan geng bas sekolah kita (thank god) ufff!

Cik Puan Bunga said...

Tasa kecewa aku..kecewaaaa...

Cik Puan Bunga said...

Easy try nak fikir yang baik2, tapi asyik yg negatiffff je kua! haha!

Cik Puan Bunga said...

Amirrah Zawani (T__T) Haiiii nak kawan dengan awak bolehhh? :D *sambil kelip - kelip mata*

❤❤ LiNdAuS ❤❤ said...

aku malas nak kwn ngn ko yg cantik bangat...
sebab tu aku remove ko dr fb okeh...
silalah terima kenyataan...wakakakaka

Cik Puan Bunga said...

Linda tapi mengapakah? mengapakahhhhh? hahahahahaha!