Wednesday, December 29, 2010

Saya Boleh Cium Boyfriend Masa Birthday Celebration Dia! Jangan Jeles!! Hohoyyy!

Nak nangis. Tengok suami potong kek nak nangis. Masa abah baca doa selamat nak nangis. Masa makan spaghetti nak nangis. Semua nak nangis. Apasal kau touching sangat ni, Joyah? (T__T)

Pilihan suami. Excited I belikan. Sebab suami jenis tak pandai meminta. Dapat isteri kaki minta - minta.
Sebenarnya message panjang lagi, tapi tak dapat nak tulis semua. Takat "Dear husband" je. Sengal!
Embun masak! Embun masak! Hebat kau masak, Embun!
Sopan je potong kek. Sopannya! Cium baru tahu!
Hadiah dari I untuk suami tahun ini. Manusia dobot yang comellll sedunia!

Dah jangan tanya manusia lain mana. Yang pakai seluar katok la, yang muka macam lempeng penyet la, yang pakai Tshirt koyak la, yang kain pelekat lubang la. Macam tulah family I, kalau kat rumah pakai baju dah macam orang zaman batu!
Happy birthday, suami! Jom cium mulut! Eh! (T__T)

2 comments :