Wednesday, December 29, 2010

Saya Rasa Kucing Saya Gila!

Kenapa kucing - kucing I semua perangai pelik - pelik macam tuannya? Terhina betul bela kucing macam ni. Abnormal. Abnormal! Pupin ni kan memang pantang nampak benda - benda macam ni tau, seboleh - bolehnya dia nak squeeze badan dia nak tidur dalam tu. Kau dah kenapa???

Sedap kau tidur ye!
Kalau melawat orang sakit bawa hadiah macam ni confirm terus sembuh!
Krrrr.. Krrrrr... (siap berdengkur okay)
Eh kau buat muka tak bersalah!
Baiklah baiklah. Redha! Kak As redhalah Kak As bakul Kak As bagi dah jadi macam ni! (T__T)

Silalah ambil dia kalau ada sesiapa yang sudi. Dia selalu perasan dia kucing betina lalu mengorat kucing jantan I yang lain. Adoiiihhhh donut betul kucing I yang seekor ni! (T__T) Pupinnnnn kau jantanlaaahhhhhh!

Dah. Babai!

11 comments :

sya amran said...

bunge...sya suke kucing abnormal gini...tomey..hehehehe
macam heaven gile kot die tido dlm tuuuu....tlg picitkan idung die ekk..ihiks

Cik Puan Bunga said...

Apakah heaven duduk dalam tu?? Kucing I ada conflict identity sikit. Memalukan! suka perasan diri sendiri betina! yewckksss!

Asmawati Mounay said...

Kucin ko ni mmg pandai menghargai bende2 comel kot..bagus2,tolong gosok2kan kepala dia.xpe Yat,akk redhaaaaa.....

sya amran said...

hahaha conflict identity...apekenasib...saba la pn bunga yep..hehehe

Cik Puan Bunga said...

(T__T) Huuuuuuuu!

Ikah said...

comellnyee..sedap tido

ULtradya said...

comeynyer........dia tersampuk dengan tuanyer yang gila pink...dia pon jd gurly..hikhikhik

Cik Puan Bunga said...

Ikah - hahahaha! abnormal kucing ku! hari tu dia tido dalam baldi!

Cik Puan Bunga said...

ultradya - haiyakkkkk! sebab I kah? huhu! (T__T)

sya amran said...

puan bunge...pupin ade geng la..ehehehe
http://cisdel.com/2010/12/17/koleksi-gambar-dan-video-maru-kucing-comel-yang-sukakan-kotak/

Cik Puan Bunga said...

Wahahahaha! Kiut nak mati nauzubillah! Malu je dengan kucing sendiri. Pupin kena pg grooming! haha!