Monday, December 27, 2010

Tak Cuba Mana Nak Tau - Jom Ber'Hana Tajima' Phewitt!

Okay okay sudahhhh sudahhhh! Melampau keji I ye?Korang ni memang langsung tak boleh tengok manusia perasan artis tau. At least bagilah I 5 saat untuk menikmati fantasi sebagai artis sekejap (T__T) Hidup ni kita kena perasan bagus sekejap. Tapi sekejap jelah, jangan lama - lama nanti orang menyampah. Keji berbakul - bakul. So I perasan bagusnya lebih sikit hari ini tu yang buat benda - benda sibet secara berleluasa.

Ini Hana Tajima. Siapa tak kenal maka boleh mengaku diri sendiri loser kini.
Ini kakak Hana Tajima. Terpisah sejak dari dalam perut emak masing - masing. Siapa tak kenal dia boleh dimaafkan sebab sumpah tak femes manusia ni. (T__T)
 Habis kena keji dengan family sendiri. Diorang kata macam hantu kum - kum la, macam pakai selimut atas kepala la. (T__T) Terguris perasaan tau. Suami sorang je kata cute. Taktaulah terpaksa ke hape.

p/s : Redha jelah.Dahlah nak pergi main tenggiling bawah pokok.

13 comments :

nOah said...

salam kak bunga..

comellah akak..lagi satu muka akak kan macam muka pelakon indonesia tuh yang sellau main cerita hantu tuh..suzanna kot nama dia ;p

Cik Puan Bunga said...

Cerita hantu???nampak sgt muka menakutkan dan annoying disitu (T__T)

~mrs azmi~ said...

2 -3 kali dok jumpa orang dok cakap pasal hana tajima ni..

tapi .....

baru ni ai tengok camne rupa dia.. haha

Cik Puan Bunga said...

Hana Tajima yang pic number dua tu tau! hahahaha!~

Miss Tasantek said...

hah???
kak???
jangan takut berfesyen k..
ko selubung pon klau org keji kau, ko ckp jelah, "u olls yg tak tau berpesen..:P"

tengkujuh said...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha........
babe, sorry! aku tak tau nak kata apa.
aku mmg ketawa je sepanjang baca entri ni. aku tak bleh control. tapi aku suka babe. suka dgn org yg perasan sebab aku pun cam gitu.
hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha....

*saya comel*
=P

cik EPAL said...

wahhh cun!

Qaseh dalia adelia said...

peeeweeettt akak hana tajima hek2...

~H @ N i ~ said...

Cik puan bunga serius nye muka..kamu memang ada bau2 kedondong kot ngn hana tajima.. muka ada2 iras sikit..hehe

shanteq owh.. stylo gituh ;)

Cik Puan Bunga said...

Tasa hahaha sakit betul hati aku cik ipah mengkeji aku! huhu!

Cik Puan Bunga said...

Tengkujuh heyy si ibu takleh ketawa banyak nanti sembelit! haha!

Cik Puan Bunga said...

Wahh cik epal datang! *pengsan*

Cik Puan Bunga said...

Qaseh berangan jeee lebeyyy!hahaha!

Hani haaa memanglah ni kakak HT dalam mimpi! kihkih! adoi perasan lebeyyy laaaa!