Wednesday, December 15, 2010

Tak Tepek Muka Sendiri Tepek Pula Muka Kereta Yang Sumpah Ngetoppp Sedunia!

I terpaling sayang kereta I yang gagah perkasa tu. Walaupun kadang - kadang Farrel (nama manja kereta I.Mengada - ngada) rosaklah, tak boleh startlah, mati mengejut semasa dipandulah, tapi I sayanggg Farrel sebab Farrel kereta pertama I. Masa itu sewaktu masih study lagi suami (masa itu boyfriend I lah) kumpul duit dan belikan I kereta. (T__T) Terharu. Sebab itu I sayang sangat dia. Walaupun Farrel jarang mandi sebab dia takut sejuk, tapi I sentiasa pastikan interior Farrel ngetoppp sedunia. (=__=)"
Aktiviti hari ini, mari mendekorasi bekas syiling Farrel! Yeah!

Apa ni?Macam ini ke kereta stylo?Boringlahhhhh!
Kata peminat setia pink, maka ciri - ciri pink harus diterapkan secara membabi - buta ke dalam kenderaan rasmi. Barulah akan dipandang serong oleh masyarakat.

Tadaaaaaaaa! Barulah kacak! Wiiwiitt wiiwiitt!

Cantik tak? Cantik kan? Terasa muda beberapa tahunlah! (T__T) *delusi* Suami sampai malu nak drive kereta I pergi kerja. Jambu sangat dia kata. Takut dituduh gay oleh masyarakat setempat.

 Kereta I bau vanilla. Sedappp macam biskut. Bau vanilla ni Glade yang keluarkan tapi dah discontinued. Kenapa entah. Tak tahu ke I mencintai bau biskut??! Nasib baik beli stock banyak - banyak masa sales dulu - dulu.
 Comel! Nak on kan radio kena tekan bulu - bulu ini dulu. Alahhhh cutenya!
 Orang Utan ni suami beri. I love Malaysia. Apa motifkah,suami?
 Mentang - mentang bunga, kenalah ada bunga sekuntum. Barulah minah bunga.
Hai nama saya badak pink gemuk.
Kasihan kau Farrel. Jantina kau lelaki, tapi tuan kau pakaikan kau aksesori gegurl. Ternyata kau telah mengalami kecelaruan identiti kini. (T__T)

Sesiapa terserempak Farrel di jalan raya sila hon 2 kali tanda kita bersaudara.

Dah. Babai!

15 comments :

nur easy said...

ok apa.. org kata pinky2 ni cerdik..hehe relevan ke?

Cik Puan Bunga said...

Relevan! I cerdikkkk sedunia! haha!

Naddy said...

hi farrel..sudah lama sy tak menodai kamu...ohh sgt gersang!

Honey Daa said...

comelnyee kereta kak bunga,huhu..kak bunga x tubjuk kereta penuh ;( mesti cumel sedunia..huhu

Jini said...

wah baik hati sunggoh bf kamu.. oh bertuah badan...

hihi..

Atishu Nurul said...

haha! lawak la akak ni. ape2 pun nice belog. i like. :D

Cik Puan Bunga said...

Naddy, Farrel mana kawan dengan manusia yang suka deactivated accaount FB.haha!

Cik Puan Bunga said...

Honey Daa tak boleh tunjuk muka penuh Farrel sebab dia belum mandi! wahahaha!~

Cik Puan Bunga said...

Jini wahh masa bercinta apa nak pun dapat! kahkah! (T__T)

Atishu Nurul raja lawak musim akan datang kakak nak join ujibakat! (:

Chooyaya! said...

kenapakah kaksu takde perasaan nak kumpul menda2 comel mcm ni? rasa mcm meriah jerk idup TAPIIIIIIIIIIIIIIIII perfume kereta kiter adalah sama. hi 5!

Miss Tasantek said...

nak bawak boleh???
pinjam ah..boleh???

Cik Puan Bunga said...

kak su biasa ah skandal memang sehati sejiwa! hahahaha!~

Cik Puan Bunga said...

Tasa bawak ah, dia kalau driver pompuan suka je! haha!

Naddy said...

elehhhhh nk sindir gua la tu....ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!

Cik Puan Bunga said...

Bluweeeekkkkk! :)