Thursday, January 13, 2011

Adobe Photoshop I Mana??

Bagus betullllll! Bagusss betullllll! Mana Adobe Photoshop I hilang???Kenapa dalam laptop I takde??Siapa delete??Siapa uninstallllll! Emosinyaaa! Dahlah nak update blog macamana nak letak watermark?Wahhhhh kecewaaaaaa! Siapa punya kerjaaaaaaaaaaaaa! Ada 2 suspek! Satu adalah suami, satu lagi adalah Embun! Mengaku cepatttttttttt!

Siapa ada Adobe Photoshop free I boleh download sila tampil ke hadapan! Huhu!

13 comments :

Haa Fakihah said...

ehee. huB akak kot. :P

Cik Puan Bunga said...

@Haa FakihahHaahahaha suspek utama tuh! Huhu!

aNnE said...

download portable punya la senang sis..try google..hehe

lalink7 said...

alahai..sian kamo ye cik puan bungee..heheheh..
cari je memane nanti dapat la tue..hehehe

Cik Puan Bunga said...

@aNnElain lah anne, lain sangat dengan yang install dari software.. huhu!

Cik Puan Bunga said...

@lalink7Huhuhu tergendala urusan sehari - harian. Huhuhu!

Cik Buya said...

akak tgk la kat program files dalam local disk ade ke tak? hehehe

nur easy said...

ya ke.. ntah2 adam kut. hik2.. i ada photoscape je u..;)

Cik Puan Bunga said...

@Cik BuyaTakde punnnnn. Aduhhhh gawat nih! Setting computer pun banyak lari, ada tak probability computer ni dah wenggg?

Cik Puan Bunga said...

@nur easyAdam eh?Kihkihkih!~

s.u.e.m.r.f said...

akak ada acc rapid share x? kalau ada leh dload kt warez-bb.org. kalau tiada hurm tak dpt nk bantu ;)

Cik Puan Bunga said...

@s.u.e.m.r.fAla sueeee takdekkkkk! kecewa kecewaaaaaaa!! :(

eezance said...

singgah~ :)