Monday, January 3, 2011

Deep Danish Bila I Dah Terer Memasak, I Akan Sentiasa Mengingati Anda!

Emosi sedikit terganggu di sekolah. Yelah kan, satu hari tahan sabar. Nak pukul orang, takde siapa pula yang sudi dijadikan mangsa. Takkan nak pukul students? Nanti bapa diorang saman I macamana? Mana ada duit nak bayar saman? Kalau masuk surat khabar best jugak. Publisiti murahan. Sampai je rumah tengok - tengok ada bungkusan atas dressing table. Peh, takkan sampai ke rumah pula orang hantar surat layang? Buka je envelope tu ehhh... rupanya ada insan prihatin menunjukkan kasih sayang! Deep Danish! Thanks Deep! (=__=)"

Sweet eh handwriting kau! Cam kekanak! Kihkih!
Deep, kau memang prihatin Deep. Mungkin insan paling prihatin di alam semesta. Ataupun kau cuba memperli secara berhemah?I maafkan sebab I memang terharu dengan pemberian dia. Gila ah masak sambal tumis pakai rempah segera! Bangga suami I nanti weh!

Rempah segera dah ada. Tinggal nak cari udang je.Projek hujung minggu barangkali?
Dahlah makanan kegemaran kami suami isteri memang sambal tumis udang. Betapa kau sangat memahami I Deep! Errrr tapi susah tak nak masak pakai ni? Ke ada instruction sekali?Eh. Adoi.

Sweet Deep! (=__=)"
Thanks again Deep. I memang sangat menghargai pemberian kau ni. Mengeratkan silaturrahim. Kan kan? Next time kau hantar lagi eh, tapi yang lain perisa tau! Oh semua boleh check FB Deep Danish sebab dia pun ada jual few things yang interesting jugak macam Frollic shoes yang flat and comfy gila tu, then ada body scrub, body butter, body lotion, best tau semua yang dia provide, then ada foot detox (Deep, komisyen eh eh?) Mana - mana yang rasa gemuk nak kuruskan badan tu boleh try foot detox.Eh tengoklah sendiri. Harga jangan risau, memang berpatutan. Mana tau kalau dia gembira ke hape nanti dia boleh bagi diskaun ke free gift ke hape. (=__=)"




Ehem ehem, asyik sebut nama je nak tengok juga rupa parasnya eh? Mana tau bekas gf ke bekas roomate ke hape, jiran sebelah rumah ke. Jangan ngorat tau sebab Deep ni dah kawen. Haha sila gigit jari kepada yang berhajat nak tackle. Suami dia gagah. Kena sepak hilang gigi dua batang.

Hai! Saya Deep Danish! Menyampah je sebab dia comel je walaupun ada anak satu. Tak macam I.Gemuk sedunia! (T__T)
Deep nanti balik Johor roger - roger tau. Boleh kita dating! Wuhuhuhu! Thanks Deep, love you! (:

p/s : Nasib baik kau keturunan Cina + Bugis / Suami Jowo. Hohoho!~

Dah. Babai!

4 comments :

Adriana said...

weh yat...ni adib kc ea? aku mcm kenal je dak kecik comel ni...aku panggil die ucu...

Cik Puan Bunga said...

Haaa uculah ni... hahaha! forever comel si budak nih! kihkih!~

ღnFashyaღ said...

hihi...member mase blajo dekat sekolah tinggi kluang dulu...hoho

Cik Puan Bunga said...

Masa kat upm jumpa dia takkk? :)