Friday, January 28, 2011

Ini Khas Untuk Readers, Silent Readers, Anons Dan Admirers (Kehkeh Budget Adalah Kannn...)

Imej dicilok dari Google
I ingat lagi masa mula - mula I berbelog. Masa tu tahun 2007. Masa tu tak ramai yang berbelog. Antara yang terawal berbelog masa tu adalah Dhiey, Hazairin Budiman, Aini Jasmine Ghazali, Mohd Ilhan Sani, entah ada lagi atau tak korang - korang ni sekarang. Yang antara terawal I dapat contact semula adalah Dhiey dan Hazairin Budiman, diorang ni pun dah tak rajin dah nak update belog. Mungkin sebab blog kini lebih bersifat commercial. Tak macam dulu - dulu. Dulu kalau berbelog memang kaw kaw habis, dengan coding yang superb tak ada langsung isu ciplak - ciplak blog. Semua hormat blog masing - masing.

Followers, memang benar - benar followers. Diorang datang blog kau, komen, semua followers tahu perkembangan diri kau dan selalu update dengan apa yang jadi, bukan semata - mata I follow you, you follow me back. Ish beza sungguh dengan ini zaman. Dulu followers I 7 orang je. Kelakar kan?Adoiiii tapi hari - hari rajin sungguh I update blog, sebab I tahu, yang datang baca pun memang betul - betul nak baca. Bukan setakat datang buat muka comel sambil minta di follow semula. Adoi annoying oh!

I nak ucapkan terima kasih kepada yang sudi follow blog cap katak I ni, kepada readers yang rajin singgah dan rajin komen, silent readers yang datang and pergi, anons yang mulut longkang selalu bagi notification layang and kalau ada admirers I kat sini aduhhhhh terima kasih banyak - banyak ye? =.=" Ada jugak yang suka singgah tapi takde pulak blog untuk I singgah balik, atau malu - malu nak komen, olohloh comelnya perangai! =.="

Terima kasih ye korang. Terharu betul bila ada reader yang call semata - mata nak suruh I jangan autohide kan shoutbox sebab dia kata kalau dia guna blackberry untuk baca blog I sumpah annoying sebab shoutbox tu menempel besar - besar kat tengah - tengah blog. Beriya - iya I buang shoutbox tu weh untuk keselesaan readers, silent readers juga anons yang dicintai. Terima kasih. Terima kasih.

Kadang - kadang annoying kan sebab I buy and blog, tepek gambar sendiri besar - besar, cerita pulak benda - benda yang takde motif, merepek tak tentu hala. Terima kasih juga ada yang sudi baca. Terharu. Sob sob sob.

Terima kasih ye semua. Sayang korang ketat - ketat. Jom jom kita peluk - peluk jom! Emphhhhhhhhhh!

p/s : Agak - agaknya korang suka baca I tulis pasal apa yep??? =.="

12 comments :

nurulazham said...

penulisan kamu memang annoying pun yat..but i dont know why...i love to read it! hahah...
ummuuaahhh utk adam!

lalink7 said...

kite suke baca pasal tutorial..hehehehe..awesomee!!1

ehh..cik puan bungee..dh byk entri tertinggal sbb line kat opis prob..hukhuk..nie laju skit..kalau x, langsung loading xkuar2..

meh la tlg kite vote sini
http://cstproduction.blogspot.com
klik LIKE utk entri 86 ek..tq cpb..

sukenye cpb buat pop up window utk comment bru laju skit..hehe

A Z R E E N said...

Semua cerita pon i suka baca pasal akak :) Hehe. I jarang nak comment kat belog org. Selalu nya baca sahaja. Konon- konon silent reader lah :P

cik nur said...

skang nie nk rajin tegur2 dah tak nak bla mcm tuh jer heheheh
suka tgk adam tuh la sbb mai sni :D

Ain Nurain said...

hahaha...aku suke header blog ko yg skg ni...comel giler...kelakar pn ye...hehehe...cantik!

mieyza said...

sebab sy ni selalu jd silent reader, maka sy terharu juga kak bunga buat entry khas unk reader blog kak bunga..:)Sila lah buat byk entry pasal Adam Chomelll!

Cik Puan Bunga said...

@nurulazhamTerima kasih wehhhhh! =.="

Cik Puan Bunga said...

@lalink7Thanks laling! (:

ok akan vote! (:

Cik Puan Bunga said...

@A Z R E E NSilent reader eh?Pasni jgn silent2 lagi! heheheheh!

Cik Puan Bunga said...

@cik nurYeahhhh rajin tegur jommm! Hai cik nurrrrr! (:

Cik Puan Bunga said...

@Ain NurainHahahahaha thanks wehhh! (;

Cik Puan Bunga said...

@mieyzaOkeh mieyza, will do! Tepek gambar adam besar2! (: