Monday, January 3, 2011

Jom Menepekkan Blog Kita Dekat Blog Woot Woot!

Eh sesuka hati pulak ubah nama contest (contest ke hape ni encik?) First time join benda - benda macam ni. Macam mengghairahkan je. Teruja nak join! Bukan susah pun, bukan kena panjat gunung cari lapan ratus dulang hati nyamuk ke, cabut misai Bandi Amuk ke hape, mudah saja! Publisiti ni wehhh. Tapi bukan publisiti murahan lah yang pasti. Jangan mengkeji ya. Sebelum apa - apa kena baca doa dulu. Semoga entri ni terpilih ye encik! (Encik kena ambil kira betapa sopannya I, siap baca doa sebelum memulakan kerja. Markah lebih pleaseee!)

Syarat - syarat penyertaan


1. Follow woot woot
Okeh Encik, dah follow dah (=__=)

2. Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "
Errr yang ni mintak mahap eh pasal pandai - pandai tukar tajuk entry. Jangan denda I!

3. Dalam entry tu korang  letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )
Sudah selamat dicopy pasted!

4. Then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative  or campur campur.
Blog I lebih kepada amalgamasi. Haha bongoknya jawapan. err campur - campur kot blog I ni. Kadang - kadang personal, kadang - kadang informatif.

5. Korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
So ini entry yang I rasa best sekali (kahkah perasannya haku!)
  1. Nak Kutuk Saya Kutuklah Tapi Jangan Suami Saya
  2. Of Hello Baby Adam!
  3. Kasihan Kulit I Penuh Dengan Kimia Rupanya!

6. Tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
Nadiha Kassim

Haaa yang bertuah kena tag ni buat! Jangan malas! Wahaha!


7. Tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini..thank you


original text from http://www.iniwootwoot.com/#ixzz19yreAQ1i
Under Creative Commons License: Attribution


Phewww! Mintak - mintaklah ada rezeki! Aminnnnn!
Terjah blog ini tempat semua ini berasal! Picit!
Dah Babai!

4 comments :

woot-woot said...

hoho,thanks for joining !

nanti terjah entry2 hot tu ! :)

Cik Puan Bunga said...

Pada I hotlah, tak tahulah pada org lain!kihkih!

thanks woot woottt!

Chooyaya! said...

dah. haku dah kena tag. hahaha. akan cuba sedaya upaya mencuba walaupun susah jugak nak carik 3 entry yg berilmiah. acaneh?

Cik Puan Bunga said...

Ah kak su banyak entri ilmiah. haha entri mencapap pun halal je. kihkih! chayok chayok!