Monday, January 10, 2011

Laptop I Bukan Gay, Dia Mengalami Kecelaruan Identiti Sahaja

Nasib kaulah Aban sebab kau dapat tuan laptop yang begitu. Laptop I jantina dia lelaki tapi I suka pakaikan dia baju dengan accessories gegurl. (T__T) Hati Aban meronta - ronta inginkan pembelaan. Tapi I ibarat ibu yang inginkan anak pompuan tapi tak dapat, jadi hiaskan anak lelaki dia dengan baju smocking dress. Redha redha. Bukan Aban saja yang mengalami nasib sebegitu, ingat lagi tak dengan Farrel si jejaka macho yang terpaksa I ubah jadi jejaka jambu?Wahkaka. Kena redha juga. Siapa tak ingat Farrel picit sini. PICIT

Hari tu ingat nak cash out kan Nuffnang, tapi macam kelakar pulak nak cash outkan jumlah yang tak seberapa tu, buat bazir kertas check je. Bukan ribu - riban pun. Cukup - cukup nak beli susu dengan pampers untuk 2 bulan. Wahhh begitu ciput. Tapi syukur Alhamdulillah. Sebab ingat nak belikan Aban baju baru, dah lama sangat Aban tak dapat baju baru. Kesian kau, Aban. Nak pau suami karang kena keji cakap kaki kikis pula, so korek - korek tabung ayam ada RM50. Dapat weh shopping untuk Aban! (^__^)"

Wahhh! Pinky habis kau, Aban! Dengan cooler Hello Kitty, mouse pink, kihkih. Sabar jeklah!

Aban siap pergi klinik lagi untuk servis. Hari tu kan dia kena serangan virus. Cipet eh virus ni. Pakai antivirus pun macam haram jugak. Phewiittt tengok baju Aban. Stylo tak?Kihkih!

Dah cantik dah Aban sekarang, loading pun lajuuuuu je. Takdelah lembab macam dulu. Bagus betul budak yang repairkan Aban. Dahlah kacak, sweet pulak tu. Panggil I kakak. Auww manisnya! Suka lalu kat Groundfloor BP Mall, ada satu kedai komputer kat situ. Semua yang kerja kat situ semua kacak. Lagi best dia layan kita macam princess. Suka tauuu! (Lepas ni keji I cakap I gatal)

Kena sayangi Aban sebab Aban banyaaaakkk bantu I. Meh Aban meh, sayang kau sikit! Mwaahhhhhhh!

8 comments :

Haa Fakihah said...

yg kt keyboard tu sticker ea? comelnye!

Lizzie Yasmin said...

meriah betul Si Aban nie.. hahahah

Cik Puan Bunga said...

Haa Fakihah a'ah sticker. kehkeh. cam kekanak eh? ;p

Cik Puan Bunga said...

Lizzie kihkih naseb ah dia. ;)

nur easy said...

comelnya.. err cmn u wat ujian jantina eh? hehe

Lia Insyera said...

haha.kesian dia.

Cik Puan Bunga said...

Easy alamak lupa dah cemana nak buat sebab dah lama sgt! huhu!~

Cik Puan Bunga said...

Lia haha padan muka dia!