Monday, January 24, 2011

Macam Taik Ayam...

....lah I punya header. Kenapa setiap kali I nak create header baru nanti Adobe akan cakap "The target document has a different depth than the target document. This may result in lower than expected quality. Are you sure you want to proceed?" Lepas tu kalau I degil jugak nak proceed, bila upload header dia akan jadi macam pecah2, tak comel, blur.. adoihhhh! Kenapa eh? Siapa dapat selesaikan masalah ni nanti I belanja dia header lawa nauzubillah satu! =.="

8 comments :

saya_arief said...

hoho.
kene tanye otai2 bab header lah.
:D

miss ANGIN said...

kenapa x cuba edit gne "picnik" . situ mudah sikit lau nk edit picture . ngee :)) just give my opinion .


anda dan saya comel :DD

Cik Puan Bunga said...

@saya_ariefHahahaha memanglah... kuikui! sedih nya header cenggitu! (:

Cik Puan Bunga said...

@miss ANGINHahahaha time kaseh miss anginnnnn! (:

natashacherahim said...

sedaaapppppnyeeee...melelehhhhhh air liur ambee...agak2 roti canai tu pos kat kelantan berkulat takkk??? >_<

mightymie said...

ok kalau nak buat header pastikan size header tuh beraper nak dan yang penting sekali di bahagian resolution tuh letakkan lebih kurang 300 lebih pun takper... kalau buat katakan letak imej atau ape2 bentuk yang asal dan saiz yang kecik memang akan kelihatan blur dan pecah... sebarang khidmat boleh ke laman nih tuk sebaang pertanyaan http://whitetones78-mightymie.blogspot.com

Cik Puan Bunga said...

@natashacherahimTak kot?Nak tak? Sedappppppp! =.="

Cik Puan Bunga said...

@mightymieTerima kasih Tok Guru! Tempah header mahal tak encik? =.="