Saturday, January 22, 2011

Marc Jacob?Lupakan Saja. Mana Mungkin Budak Sengkek Ni Pakai Marc Jacob!

Kalau Marc Jacob tipu - tipu mampulah I pakai! =.=" Kasihan betul! Hanya mampu melambai - lambai Marc Jacob punya handbag yang sebenar dari kejauhan. Semalam pergi tengok filem Khurafat yang kefarat sebab selalu buat orang terkejut. Gila betul. Seram takdelah seberapa. Seram - seram buah je pun. Tapi terkejut laaa wehhh! Sikit - sikit tersentak. Cheyyy tersentak kau bahasa! Sakit jantunglah nasib baik tak pregnant. Ouhh dan anak Yusuf Haslam hemsem eh? Kacak bergaya nak peluk boleh? *Lempang* Pergi secara solo sebab suami nak tidur sepanjang hari sempena Thaipusam ni. Adam macam biasalah, takkan nak bawa pulak kan?

Jalan - jalan di kedai murahan tiba - tiba ternampak satu design bag yang buat I sentap sedunia. Eh macam kenal je kan kartun kat beg tu kan! Terus terjah masuk terus beli macam kena rasuk sebab kau comel sangatlah wehhhhh! =.="

Jangan keji I sebab pakai Marc Jacob tipu - tipu!
Comel nak mati!
Macam iras I jek kartun tu! Eh!
Kan dah kata kecintaan baru terhadap Hello Kitty. Kalau nak rasa menyampah silakan.
Krim Anti Jerawat Safi + Eyeliner Elianto + Baked Blusher Elianto
Sempat singgah kat Watson dan Elianto beli barang make up.Eh krim jerawat tu sungguhpun murah tapi best sedunia! Baked blusher dari Elianto memang terbaiklah pada I. Warna dia kilat - kilat macam metallic comel pulak rasanya bila pakai. Kihkih. Dan untuk effect mata hitam melentik macam bulu mata rakun tu I gunakan Elianto punya eyeliner black black. Memang samseng terus bila pakai. Hitam nyah!
Mintak maaflah semua sebab entry kali ni takde motif. Haha. Adoi!

Dah.Babai!

8 comments :

nur easy said...

oo g sopping tak ajak eh? hehe

Cik Puan Bunga said...

@nur easyWehehhhh! r u around? :)

lalink7 said...

kite kongsi alat mekap yg sama..etude house pun kite suka..bestttttttt..hehehe..perasan awek korea pulak..hehe

samfaheeda said...

comelnye beg tersebut.. kat bp mall beli katne ek? nak jugak !

ZaliHazali said...

eyeliner dgn eyeshadow elianto mmg besh kak..eh (tiba2 je). haha

Cik Puan Bunga said...

@lalink7wewiittttt awek koreannnnn! (:

Cik Puan Bunga said...

@samfaheedaKat Molise kak! (:

Cik Puan Bunga said...

@ZaliHazaliHa'ah best murah pulak tuuuuuu! Huhuhu! (: